Lipí zachránilo remízu v závěru zápasu


Branky


90. Z. Jinek - 61. M. Liebl
0

Ve 22. Kole domácí Lipí naskočilo k zápasu proti Černému Dubu. Domácí hráči v posledních šesti kolech vyhráli jen se suverénně posledním Bukovskem B a před posledním zápasem sezony bylo jasné, že skončí mimo nejlepší trojici III. třídy skupiny A. To hosté mají v závěru sezony dobrou formu, v posledních čtyřech kolech získali 9 bodů a na body pomýšleli i v posledním zápase sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se v prvním poločase branek nedočkali

Ani v posledním utkání letošní sezóny se fotbalistům Lipí nevyhnuly problémy se složením základní jedenáctky. Tentokrát vše dospělo k tomu, že úvodních dvacet minut museli odehrát pouze v deseti hráčích, než se připojil Tomáš Jinek. V úvodu byla početní nevýhoda znát a byli to hosté, kteří si kombinační hrou vytvořili několik slibných šancí, ale k jejich smůle nezamířila ani jedna střela mezi tři tyče. V polovině úvodního dějství vyztužil záložní řadu již zmiňovaný Jinek a hra se postupně začala vyrovnávat. Největší šanci na změnu skóre přesto měli hosté, velká šance po rohovém kopu ale skončila pouze na horní tyči Macháčkovy branky. Poločasové skóre tak zůstalo 0:0.

Lipí zachránilo bod v posledních vteřinách zápasu

Druhý poločas žádnou velkolepou podívanou nepřinesl, přesto byly k vidění dvě branky. Jako první se prosadili hosté, kteří rozehráli rohový kop na přední tyč, kde ho nešťastně za záda vlastního gólmana tečoval Martin Svoboda - 0:1. Lipí se snažilo o vyrovnání, ale v zakončení bylo bezzubé. V samotném závěru domácí rozehrávali přímý volný kop, na který přišel svým spoluhráčům na pomoc i gólman Macháček. Byli to ale hosté, kteří mohli po našem neúspěšném pokusu definitivně rozhodnout, vše ale vyřešil vracející se Mojžíš. Do konce zbývaly poslední vteřiny a Lipí dostalo ještě jednu výhodu přímého kopu. Ten rozehrál Mojžíš na jedničku a Zdenek Jinek byl v pokutovém území dostatečně důrazný - 1:1. Vzápětí rozhodčí utkání ukončil a oba celky se tak rozešly smírně. Lipí tak zakončilo nepovedené jaro remízou a sezónu zakončilo na čtvrté příčce.

 

zdroj:tjsokollipi



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
TJ Sokol Lipí ( webové stránky ): "Poslední utkání letošní sezóny nám, stejně jako celé jaro, příliš nevyšlo. Na Lipí štádium přicestovali fotbalisté Černého Dubu, kteří šli po první bezbrankové půli do vedení v 61. minutě zásluhou vlastní branky Martina Svobody. Když už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny body, prosadil se v 92. minutě Zdeněk Jinek, jenž dal výsledku konečnou podobu. Lipíčko tak zakončilo podzim ziskem jednoho bodu a v tabulce skončilo na čtvrtém místě."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - STRÁDA Petr (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.