Pištín si ze hřiště v Dívčicích odvezl bůra


Branky


0

Ve posledním kole se před domácími fanoušky loučil tým Dívčic se soupeřem z Pištína. Domácí hráči na jaře předváděli velmi dobré výkony a po nevydařeném podzimu, kdy měli 9 bodů, na jaře posbírali před posledním zápasem 16 bodů. Hostům z Pištína se zase dařilo v posledních dvou kolech, když nejprve odvezli všechny body ze hřiště v Žabovřeskách a minulý týden obrali na domácím hřišti o dva body, druhé Úsilné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí doma potvrzovali jarní formu

Domácí Dívčice se do svého soupeře pustili od první minuty a snažili se přitlačit Pištín na jejich polovině. Ovoce to mohlo přinést už po akci Strnada, který dostal přihrávku na pravou stranu, zpracoval si míč a vystřelil, bohužel jen vysoko nad branku. Stejný hráč mohl úspěšně zamířit po další akci, ale z dobré pozice netrefil Žákovu svatyni. Na branku se ovšem nečekalo dlouho. Dívčický Václav David se rozběhl po pravé straně, poslal nadýchaný centr na levou stranu a Václav Strnad dokázal míč trefit z voleje přesně k tyči – 1:0. Poté přišel lehký útlum domácích a dvě slibné příležitosti hostů, které vznikli vždy po rozehraném rohovém kopu, ale ani jedna neskončila za zády domácího brankáře Dolejšího. Dívčice poté opět převzali otěže zápasu, ale zbytečně uspěchané přihrávky nebo střely k ničemu nevedly. Navýšení domácího skóre přišlo až těsně před poločasem, po skrumáži při rohovém kopu dorazil míč do sítě Jindřich Vavroch.

 

 

Dívčice rozhodly zápas během úvodních tří minut druhého poločasu

Druhý poločas začal stejně jako první. Ve 46. minutě Dívčice rozjeli první akci, střídající Lexa se dobře uvolnil, poslal přihrávku do běhu Strnadovi a ten se tváří tvář brankáři nemýlil – 3:0. O dvě minuty se mohli domácí radovat znovu. Vladimír Valenta st., který naskočil do druhé půle, si přebral míč, napřáhl z 25 metrů a přeloboval brankáře Žáka. Za tohoto stavu už existovalo na hřišti jen jedno mužstvo. Domácí si vytvářeli gólové příležitosti a ukazovali, co všechno se nedá proměnit a tak náležitě musel přijít trest v podobě snížení Jiřího Marhouna. Naštěstí to domácí nerozhodilo a v 82. minutě zkompletoval hattrick Václav Strnad a skóre se tak zastavilo na stavu 5:1. Dívčice doma suverénně zvítězily a na jaře nepoznaly před domácím publikem hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Do posledního utkání sezóny jsme šli s jasným cílem a to byl zisk tří bodů. Bohužel jsme se opět sešli v hodně skromném počtu a byly jsme rádi, že nás bylo alespoň 12. Začátek zápasu nevypadal, kdo ví jak optimisticky. Pištin několikrát zahrozil, ale dokázali jsme vstřelit branky a hosty jsme přehrávali ve všech směrech. Celý druhý poločas jsme dirigovali hru a zahodili mnoho brankových příležitostí. Škoda. Výsledek mohl být ještě větší."




Místo: Dívčice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - VOVES Pavel (N), VRBA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.