5:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné doma jasně přehrálo Černý Dub


Branky


14. P. Pícha , 45. J. Čada , 51. A. Baloun , 60. P. Švec , 79. J. Čada - 42. D. Schneider
0

Ve 20. Kole přivítalo Úsilné na svém hřišti hosty z Černého Dubu. Domácí minulý víkend asistovali u postupu Týna B, ačkoli mu nedarovali nic zadarmo. Úsilné tak zůstává v boji o druhé místo a doma se mu daří. Hosté přijeli k zápasu v dobrém rozpoložení, protože poslední dva zápasy zvládli za tři body a navíc neinkasovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si do kabin odnesli jednobrankový náskok

První poločas začali lépe domácí. Tlačili se do útoku a nakopávané balony Černého Dubu domácí sbírali a podnikali jeden útok za druhým. Na první branku diváci dlouho nečekali, ve 14. minutě se po rohovém kopu na bližší tyč prosadil domácí Pícha - 1:0. Hosty obdržená branka nenakopla a Úsilné stále ohrožovalo Trnkovu svatyni. Ve 22. minutě po hezké kombinační akci šel z pravé strany sám Švec, toho ale Trnka vychytal. Z následného rohového kopu mohl navýšit vedení Sláma, ale hlavičkoval těsně nad. Hosté se snažili o vyrovnání, ale jejich šance končili před vápnem domácích a tak domácí brankář Dufek toho na práci moc neměl. Nechybělo málo a ve 30. minutě vstřelili domácí další branku, ovšem do té vlastní. Karafiát nahrával ve vápně Kapounovi, ten střílel levou nohou a Dolejšek chtěl balon odkopnout, do míče se netrefil ideálně a málem vymetl Dufkovi pavučinky. Hosté se vyrovnání nakonec dočkali, ve 42. minutě po krásné kombinační akci se Tomáš dostal za obranu domácích a proti vybíhajícímu Dufkovi volil přihrávku na Schneidera a ten do odkryté brány vyrovnal na 1:1. Domácí dokázali odpovědět ještě před odchodem do šaten. Po přetaženém rohu Čada poslal domácí znovu do vedení - 2:1.

Druhý poločas patřil Úsilnému, které přidalo tři branky

Druhá půle byla jasně v režii domácích. Ti udávali tempo zápasu a hráče z Černého Dubu nepouštěli k vážnějšímu ohrožení Dufkovy branky. V 51. minutě zahrávali domácí rohový kop, střílený centr si našel na přední tyči Baloun a Trnka byl bezmocný - 3:1. Utkání bylo bohaté na góly a hosté svým odevzdaným výkonem domácím cestu za třemi body značně ulehčili. Po hodině hry přišel křižný pas na Dolejška, ten ve vápně našel úplně samotného Švece a ten se tentokrát proti Trnkovi nemýlil - 4:1. V 63. minutě se osmělili k útočně akci i hostující hráči, když střelu Karafiát vyrazil Dufek na roh. V 70. minutě se cítili ukřivděně hostující hráči, když po nepovedeném rohu domácích se valil Kapoun do brejku a byl faulován Švecem ze zadu. Jelikož měl Švec už jednu žlutou kartu, měla následovat druhá a vyloučení, ale rozhodčí trestal zákrok jen domluvou. V 71. minutě zahrával Schneider přímý volný kop a těsně minul pravý horní roh domácí branky. V 79. minutě Čada přesprintoval Kubu, který ztratil balon a zvýšil vedení na konečných - 5:1. Do konce zápasu se žádná vážnější situace nestala a tak si Černý Dub odvezl z Úsilného pěknou nadílku.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. ( hráč ): "Do Úsilného jsme přijeli po dvou vítězných zápasech a navíc jsme v ani jednom zápase neinkasovali. Podobně jsme se chtěli prezentovat i na půdě Úsilného, ale domácí byli lepší moc nás k ničemu nepouštěli. Druhý poločas jsme dostali dvě rychlé branky a na cestu ještě pátý. Pokusíme se odčinit výkon na domácím hřišti, i když Dívčice po skalpu postupujícího Týna B, přijedou namlsané."



Sestavy


Úsilné
L. Dufek [-] - P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-] (65. M. Fajtl [-] ) , J. Ocelák [-] (65. J. Košťál [-] ) , J. Jírovec [-] - P. Hála [-] , T. Sláma [-] , P. Švec [-] , J. Čada [-] - A. Baloun [-] (89. V. Novotný [-] ) , S. Havlín [-]

TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - R. Hauser [-] , M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , V. Karafiát [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , R. Hojda [-]

ŽK: 72. P. Švec - 25. P. Hošna .
Hráči zápasu: P. Pícha , J. Čada .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BROM Josef - FÜRST Luděk (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.