Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí nadělilo domácímu Bukovsku B osm branek!


Branky


0

Poslední Bukovsko B, které minulé kolo podruhé na jaře nedalo dohromady jedenáct hráčů, hostilo na své půdě tým Lipí. Ten se v posledních třech kolech trápí a kromě zisku jednoho bodu, přišlo v tabulce i o pozici druhé týmu tabulky, kdy jejich zaváhání využilo Úsilné. V případě výhry se hosté minimálně do neděle mohli vrátit na pozici za vedoucím Týnem B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipí dalo v závěru poločasu vedoucí branku

Hosté z Lipí chtěli dát zapomenout na poslední tři nepovedená vystoupení, ale ve slepé sestavě to dlouho nevypadalo na žádné zázračné probuzení, ani na půdě posledního celku tabulky z Bukovska. Ve 25. Minutě se však rozpomněl na své střelecké manévry hostující Lávička a přesnou střelou poslal hosty do vedení – 0:1. To vydrželo jeho spoluhráčům nějakých 120 vteřin. Na centr z pravé strany si naskončil domácí Paur a přesnou hlavičkou nedal brankáři Macháčkovi žádnou šanci zasáhnout - 1:1. Lipí, ale přeci jen dovedlo poločas do vítězného konce, když Radouch vystihl domácí úmysl hrát malou domů a s přehledem překonal vyběhnutého Vítka – 1:2. Tento stav vydržel do poločasové přestávky.

Ve druhé půli to byla exhibice v podání hostí

Jestli se na stadionu nacházeli diváci, kteří rádi sledují dramatické filmy se zápletkou až do konce, pak na zápase v Bukovsku se toho scénáře nedočkal. Po čtyřech minutách druhého poločasu přidal třetí branku hostí kapitán Lipí Kruťko a utlumil tak domácí snahu o vyrovnání zápasu. Střelci hostí si pak vzali sice pauzu na 20 minut, o to horší bylo pro domácí jejich probuzení. Protože v rozmezí mezi 67. a 74. Minutou přidalo Lipí další tři branky a bylo po zápase. Postupně se trefili Ondřej Kaše a své druhé branky v zápase přidali Lávička a Kruťko. Normu dvou branek v zápase pak v poslední desetiminutovce dorovnal třetí do party Ondřej Kaše, který zvyšoval už na 1:7. Totožný výsledek z podzimu pak dorovnal hattrickem Roman Lávička a uzavřel tak skóre zápasu na 1:8.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek (hráč): "Těžko k tomu něco dodávat. Dnes jsem se po dlouhé době trefil, bohužel jsem korunoval náš výkon a dal gól do vlastní branky. Ve III. třídě nemáme co dělat a podle toho vypadá i výsledek zápasu!"

TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Cestovali jsme po třech nevydařených vystoupeních na hřiště posledního Bukovska. To má v letošní sezóně velké problémy se složením sestavy a několik jeho utkání již bylo kontumováno právě pro nedostatek hráčů. Tentokrát jsme to byli my, kdo jen tak tak poskládal jedenáctku hráčů do pole. Trenéra Jurku musel tahat ze štychu nedoléčený Vladimír Radouch, který na rychlo neváhal pomoci svým kamarádům a spoluhráčům. Utkání jsme ovšem nakonec zvládli a díky vysoké výhře se o skóre posunuli na druhou pozici před Úsilné."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko B
J. Vítek [-] - L. Malecha [-] , D. Švanda [-] , R. Holšán [-] (46. M. Trávníček [-] ) - - J. Jareš [-] , M. Dvořák [-] , J. Vlach [-] , K. Paur [-] , J. Matoušek [-] (85. F. Sedlák [-] ) , J. Vomáčka [-] (71. J. Mach [-] ) , J. Cihla [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Bourek [-] , Š. Svoboda [-] , M. Zvánovec [-] , O. Kaše [-] , R. Lávička [-] , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-] , V. Radouch [-]

ŽK: 50. J. Vomáčka - 56. V. Radouch .
Hráči zápasu: O. Kaše , R. Lávička , L. Kruťko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZEVL Karel - BARTOŠ Ivan (N), STRÁDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.