Černému Dubu podruhé za sebou stačila na vítězství jedna branka


Branky


0

Černý Dub přivítal na svém hřišti mužstvo Žabovřesek. Domácí hráči minulé kolo, bodově zabrali na půdě Kolodějí a na body pomýšleli i v zápase s pátým týmem tabulky. Žabovřesky minulé kolo, jako první obraly na jaře suverénní Týn B a v tabulce by rádi udržely kontakt s týmy, které bojují o třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas toho divákům příliš fotbalového nenabídl

Zápas začal z obou stran klidnou hrou. Oba týmy pečlivě bránili a tak šancí moc k vidění nebylo. První závažná situace nastala ve 20. minutě, Švercl si potáhl balon z lajny na střed hřiště a přízemní střelou minul o kousek Mádlovu bránu. Hosté se do šancí dostávali velmi těžko, obrana Černého Dubu bránila více než dobře a hráči z Žabovřesek hrozili jen z centrovaných balonů do vápna. Domácí se snažili kombinovat a držet míč na svých kopačkách, což se jim vedlo, ale Mádlovu bránu ohrožovali minimálně. Ve 40. minutě si Karafiát vyměnil míč s Hošnou a tentokrát už Mádl musel zasahovat, vyražený balon dobíhal Liebl, před kterým ho Mádl jen tak tak schoval do náruče. První poločas toho více nenabídl a tak se diváci branek nedočkali.

Ve druhém poločase více zlobily hosté, ale jediný gól zápasu vstřelil domácí Karafiát

Druhý poločas byl více napínavý, oba týmy chtěly urvat všechny body a napětí v zápase stoupalo. Hosté se začali tlačit více dopředu. V 55. minutě průnik Hály po pravé straně musel zastavovat Hauser, ovšem nedovoleným zákrokem. Lapešův střílený centr do vápna vyrazil na roh Trnka. Domácí přestali hrát a hosté se toho snažili využít. V 65. minutě Formánkův centr do vápna prošel až na zadní tyč k Pokornému ten ovšem z malého vápna přestřelil Trnkovu bránu. Největší šance hostů přišla v 72. minutě, Kubovi zpětná přihrávka od Hojdy přeskočila nohu a Pokorný se ocitl sám před Trnkou, hostující hráč trefil pouze tyč domácí branky a tak se na první branku stále čekalo. V 80. minutě se dostali do šance také domácí. Hošna vhodil rychle aut na Schneidera, který našel na zadní tyči Karafiáta a ten vstřelil úvodní branku utkání - 1:0. Do konce zápasu se žádná vážnější situace nestala a tak Černý Dub slaví podruhé za sebou jednobrankové vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. (hráč): "Věděli jsem, že nás čeká těžký soupeř, který zatím jako jediný dokázal na jaře obrat suveréni Týn. My jsme ovšem chtěli navázat na vítězství z Koloděj a připsat si body v domácím zápase. To se nám nakonec podařilo a opět nám k tomu stačila jediná branka."

TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (kapitán): "Jeli jsme do Dubu, kde jsme chtěli navázat bod s Týnem a potvrdit, že se nám na hřišti soupeřů celkem daří. Bohužel jsme přijeli k zápasu v jedenácti lidech a taky to tak vypadalo. Řekl bych, že domácí nehráli skoro nic a náš tým se jim přizpůsobil. Nedokázali jsme vstřelit branku, což se domácím povedlo. Nic se neděje, musíme se z toho poučit a jít dál ještě nás čekají dva zápasy, které hrajeme doma tak doufám, že skončí vítězstvím."



Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.