Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloděje zabraly na půdě Pištína a odvezly si tři body


Branky


0

V 19. Kole na sebe narazily devátý Pištín a desáté Koloděje. Domácí měli minulé kolo volno a v domácím prostředí chtěli navázat na svá poslední vystoupení, kdy získali ve dvou zápasech 4 body. Kolodějím se na jaře venku nedaří, když nezískaly na hřištích soupeřů ani bod. Navíc z posledních tří zápasů mají hrozivé skóre 3:15. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dospěl do remízového stavu

Na domácí zeleň dorazil tým z Koleděj. Zápas se rozjížděl pomalu. Uběhla polovina první půle a žádné velké šance jsme se nedočkali. Na lámání chleba přišlo ve 29. minutě, po úniku z levé strany a přihrávce Petráše  se dostal míč k Eriku Kubešovi, který dostal míč za záda hostujícího brankáře – 1:0. Z ničeho nic ve 33. minutě přišel nákop hostujícího hráče a po neshodě domácí obrany se dostal k míči Jakub Kubíček, který sám před brankářem zachoval chladnou hlavu a vstřelil vyrovnávací branku – 1:1. Tři minuty před koncem se dostal do velké šance domácí Vávra, ale na dlouhou nohu nedokázal dostat míč do branky. V první půli se už nic vážnějšího nestalo a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.  

Hosté rozhodli zápas v závěrečných minutách

Druhá půle se rozjížděla pomalu, stejně jako v první půli. Týmy hrály opatrně a diváci se velké šance dočkali až v 54. minutě, když na domácího Vávru zívala odkrytá svatyně Filipa Miřátského, ale pro jeho smůlu hostující obránce dokázal zamezit vstřelení vedoucí branky.  V 67. minutě Jan Kubíček přeloboval domácího Žáka a posunul svůj tým ke třem bodům – 2:1. Domácí tým se dokázal oklepat a po necelé minutě donesl na prsou míč za brankovou čáru domácí Vávra – 2:2. Remízový stav rozsekli hosté čtyři minuty před koncem. V 86. minutě, po přímém kopu se nejlépe zorientoval v pokutovém území Jakub Kubíčeka a vrátil vedení hostujícímu týmu – 3:2. Ani ne minutu po vstřelení třetí branky se ze čtvrté branky hostujícího týmu radoval František Švehla. Tento zápas rozhodly pouze hloupé chyby, které bohužel stáli domácí tým minimálně jeden bod. Konečný výsledek 2:4 a tři body putují do Koloděje.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Vávlav Vávra (hráč): "Co k tomu mám říct? Nejlépe to vystihl rozhodčí Pileček, který řekl, že jsme vlastně vstřelili všech šest golů v zápase. To že se udělá chyba, že soupeři vyloženě darujeme gol to se občas stane, ale že se to stane čtyřikrát za zápas, to jsem ještě neviděl. Bohužel nás to stálo body a nic už s tím neuděláme."

SK Koloděje nad Lužnicí
Tomáš Kubíček (hráč): "V prvním poločase se jako první prosadili domácí hráči. Poté jsme vyrovnali hru a v polovině poločasu i skóre. Druhou půli jsme začali lépe, když se nám povedlo střídání. A právě střídající Jan Kubíček, který oživil hru našeho týmu, dal vedoucí branku. Odpověď domácích přišla během půl minuty. Naštěstí jsme v závěru dokázali jít znovu do vedení a po chybě domácích o pár minut později Švehlovým únikem potvrdit naši výhru."



Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - T. Trávníček [-] (88. P. Bezpalec [-] ) , M. Šťastný [-] , V. Šíma [-] , L. Hromádka [-] (69. F. Bezpalec [-] ) - J. Čapek [-] , F. Petráš [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] - V. Vávra [-] , E. Kubeša [-] (46. M. Lisa [-] ) -

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Miřátský [-] - S. Miřátský [-] , K. Kohout [-] , R. Brázda [-] - L. Polida [-] , J. Kubíček [-] , T. Kubíček [-] , A. Baťha [-] , F. Puchýř [-] - L. Novák [-] (65. J. Kubíček [-] ) , F. Švehla [-]

ŽK: 18. L. Polida .
Hráči zápasu: F. Petráš - J. Kubíček , J. Kubíček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.