0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub si v nepříliš pohledném zápase odvezl všechny body


Branky


0

V 18. Kole III. třídy skupiny A na sebe narazili sousedé v tabulce. Domácí Koloděje ztrácely dva body na svého sobotního soupeře z Černého Dubu. Koloděje minulé kolo schytaly devíti brankový příděl v derby na půdě Týna B a revanšovat se chtěli v tomto kole proti týmu, který na jaře na hřišti ještě nebodoval. Černý Dub si sice připsal tři body za výhru nad Bukovskem B, ale jen díky kontumaci, jinak se zatím na jaře svěřenci trenéra Welsera trápí. Vše mohli napravit na půdě Koloděj, odkud se ovšem body moc často nevozí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se povedenou akcí dostali do vedení

Oba týmy hrály ve vzájemném duelu o hodně. Domácí hráči se mohli v případě výhry vzdálit poslednímu Bukovsku B na rozdíl osmi bodů a v tabulce o bod přeskočit svého sobotního soupeře. Hosté se zase mohli případnou výhrou, téměř jisté zachránit v soutěži. Od prvních minut tomu odpovídala i hra. Oba celky se nikam nehrnuly a fotbal se odehrával převážně kolem středového kruhu. Ve 22. minutě však přišla rychlá akce Černého Dubu, na jejímž konci byl Ondřej Tomáš, který poslal svůj tým do vedení – 0:1. Koloděje reagovaly po půl hodině hry, když se ke střele dostal domácí Švehla, ale jeho pokus mířící do šibenice skvěle vytáhl pohotovým zákrokem brankář Černého Dubu Lomský. Z následného rohového kopu mohli domácí znovu srovnat, ale nepodařilo se jim doklepnout míč z malého vápna do odkryté branky. Do šaten tak šli s jednobrankovým náskokem spokojenější hosté.

Černý Dub si těsné vedení udržel

Druhý poločas se snažil Černý Dub bránit svůj těsný náskok. Koloděje se tlačily za vyrovnáním a měly více ze hry, ale většina jejich útočných výpadů končila řadou nepřesností před vápnem hostí. Obrana hostů pracovala bezchybně, a když už něco za ni propadlo, dokázal vše vyřešit brankář Lomský. V závěrečných dvou minutách padly tři žluté karty pro domácí a hned dvě dostal Václav Polida, který tak musel jít předčasně pod sprchy. Utkání tak dospělo k výhře Černého Dubu 0:1. Koloděje tak nadále zůstávají v sestupovém ohrožení, zatímco Černý Dub může soutěž dohrávat s větším klidem.



Ohlasy k zápasu


SK Koloděje nad Lužnicí
Tomáš Kubíček (hráč): "Utkání začalo opatrně z obou stran, přesto se hosté dostali do vedení, když se míč několikrát nešťastně odrazil a celá situace skončila gólem. Poté jsme začali mít více ze hry a stupňovali tlak, ale vyrovnání jsme se do konce zápasu nedočkali. V závěru jsme se navíc oslabili zbytečným vyloučením. Budeme se snažit vybojovat nějaké body příští kolo na půdě Pištína."

TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. ( hráč ): "Pěkný fotbal nehrál ani jeden z týmů. Naštěstí jsme tentokrát měli víc štěstí než soupeř a vstřelili po pěkné akci jedinou branku zápasu. A že se nám na jaře nedaří víme moc dobře, ale na takový fotbal který jsme hráli v sobotu musíme rychle zapomenout a připravit se na Žaby."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Miřátský [-] - R. Brázda [-] , S. Miřátský [-] (54. F. Puchýř [-] ) , K. Kohout [-] , V. Polida ml. [-] - L. Polida [-] , T. Kubíček [-] , J. Kubíček [-] , A. Baťha [-] (74. M. Adámek [-] ) - J. Kubíček [-] , F. Švehla [-]

TJ Slovan Černý Dub
M. Lomský [-] - R. Hauser [-] , R. Mičan [-] , R. Tůma [-] , R. Hojda [-] - M. Švercl [-] , V. Karafiát [-] , P. Hošna [-] , M. Liebl [-] , O. Tomáš [-] - M. Novotný [-]

ŽK: 88. M. Adámek , 89. V. Polida ml. - 13. R. Tůma , 15. R. Hauser . ČK: 90. V. Polida ml. .
Hráči zápasu: M. Lomský , O. Tomáš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVLÍČEK Jaroslav - POLIDA Václav (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.