Dívčice zavelely k obratu v poslední desetiminutovce zápasu


Branky


0

Třetí tým tabulky Chrášťany, hostil na svém hřišti zlepšující se hráče z Dívčic. Domácí v minulém kole zvítězili na hřišti Černého Dubu, kde o zisku tří bodů rozhodli třemi góly během prvního poločasu. Hosté z Dívčic rovněž minulé kolo vyhráli, když v dramatickém utkání s Úsilným dokázali během druhé půle dohnat dvakrát dvoubrankové manko a v závěru strhnout vítězství na svou stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli první poločas o něco aktivnější a do kabin šli spokojonější

Druhý poločas patřil hostům, kterým patřil hlavně závěr utkání



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Na třetí pokus jsme na jaře chtěli konečně vyhrát, za pěkného počasí jsme měli ale problémy se sestavou vinou řady absencí. Úvod zápasu byl oboustranně opatrný a rozháraný. Poté jsme se dostali do první šance a o chvilku později šli zásluhou Jiráska do vedení. To nám dlouho nevydrželo, když za hosty srovnal Hezoučký. První poločas jsme, ale přeci jen vyhráli a gólem do šatny, šli do vedení. Ve druhé půli jsme však nenavázali na výkon z prvního poločasu. Dívčice byli aktivnější a zejména v posledních dvaceti minutách svůj tlak stupňovali. Nakonec dokázal soupeř utkání otočit ve svůj prospěch a odvezl si tři body. Ani na třetí pokus jsme tak doma nedokázali zvítězit."

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "V Chrášťanech jak už to bývá, se odehrál hodně těžký zápas. Hodně soubojů a někdy i za hranicí pravidel, bohužel rozhodčí některé zákroky posuzoval špatně, což mělo za následek spory mezi protihráči. První polovina zápasu nám moc nevyšla, kazili jsme přihrávky. Naštěstí jsme stačili rychle vyrovnat a do poločasu alespoň držet krok se soupeřem. Druhá půlka už byla o něčem jiném. Hra se neuvěřitelně zlepšila a myslím si, že jsme druhý poločas ovládli. Makali jsme jeden za druhého a tak by to mělo být pořád. Klukům chci poděkovat za bojovný výkon a doufám, že na to navážeme i v příštím utkání."



Místo: Chrášťany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BROM Josef - BOHÁČ Miroslav (N), VOVES Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.