2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín se vítězstvím nad Dubem dotáhl v tabulce na svého nedělního soupeře


Branky


0

V 16. Kole na sebe narazily týmy ze spodní části tabulky. Domácí Pištín se před soubojem s Černým Dubem nacházel na předposledním místě tabulky a doma čekal na výhru od srpnového 2. kola. Ani hosté neprožívají ideální sezonu, na jaře si stejně jako Pištín připsali tři body, ale na rozdíl od domácích, jim tři body přiklepla disciplinárka. Takže na první jarní výhru v přímém souboji stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedení trvalo, ani ne tři minuty

V nedělním odpoledne na sebe narazily týmy ze spodní části tabulkyDo začátku zápasu lépe vstoupili domácí. V 15. minutě po závaru v pokutovém území propadl hostujícímu brankáři Trnkovi míč za brankovou čáru. Domácí tým se začal radovat ze vstřelené branky, ale rozhodčí ukazoval, hrajte dál a tak byla radost domácích hráčů předčasná. Ve 20. minutě po faulu na Erika Kubešu zahrával Lukáš Koňarík přímý kop z kterého se domácí dokázali prosadit a to díky dobrému zorientování domácího Tomáše Trávníčka v pokutovém území. Tentokrát ukázal rozhodčí směrem na středový puntík hřiště a domácí šli do vedení – 1:0. To ovšem netrvalo dlouho. Tři minuty na to zahrávali hosté z Černého Dubu rohový kop, po kterém David Schneider zařídil vyrovnávací branku – 1:1. Domácí se snažili o vytváření šancí, ale hostující tým si s nimi dokázal poradit. Výsledek první půle byl tak nerozhodný 1:1.

Penalta domácích a zbytečné vyloučení hostující Kapouna, rozhodlo o třech bodech pro Pištín

 Ve druhé půli měli více ze hry domácí, ale hosté z Černého Dubu odolávali tlaku. Přesto doplatili na svou laxnost a to v 50. minutě, po faulu na Václava Vávru rozhodčí Špelina ukázal na značku pokutového kopu. S velkým přehledem proměnil pokutový kop domácí kapitán Lukáš Koňarík a domácí znovu vedli – 2:1. V 72. minutě po faulu ze zadu na domácího Koňaráíka viděl hostující hráč Kapoun druhou žlutou kartu, která pro něj znamenala odchod do kabiny. Čtvrt hodinu před koncem po centru Jindřicha Čapka domácí Vávra v souboji s brankářem Trnkou dokázal dostat míč za jeho záda, ale rozhodčí Špelina byl názoru, že se jednalo o faul, proto se jen kopalo od brány hostujícího týmu. Hosté za celý druhý poločas netrefili domácí branku, a proto se nemohli dočkat vyrovnávací branky. Domácí tým si závěr zápasu pohlídal a mohl slavit důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Vávlav Vávra (hráč): "Po minulém týdnu, kdy jsme ostudně neodjeli ani k zápasu, si asi hráči něco vzali k srdci z mého minulého komentáře a z 18 hráčů přišlo na zápas 16. První poločas byla hra vyrovnaná, ale šance jsme měli více my. Nejdříve nám rozhodčí neuznal jasný gol a nechal pokračovat ve hře, ale poté již jsme dali další a vedli. Po rohu byl trestuhodně volný nejvyšší hráč hostů a bylo vyrovnáno. Z kraje druhé půle jsme z penalty opět vedli a hosté už se do žádné šance nedostali. Chtěl bych tentokrát pochválit hráče za přístup. Je vidět, že když se chce, tak to jde. Pro trenéra je to jednoduší, když má 5 hráčů na střídání. "




Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - L. Hromádka [-] (46. V. Vávra [-] ) , M. Šťastný [-] , V. Šíma [-] (73. F. Bezpalec [-] ) , T. Trávníček [-] , R. Grill [-] (67. J. Čapek [-] ) - F. Petráš [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] - E. Kubeša [-] (46. M. Lisa [-] ) , M. Koklar [-] (89. P. Bezpalec [-] ) -

TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - V. Vaňač [-] (48. R. Mičan [-] ) , R. Hojda [-] , M. Frdlík [-] , P. Kuba [-] - M. Liebl [-] , P. Hošna [-] (60. M. Nekola [-] ) , O. Tomáš [-] , V. Karafiát [-] (73. R. Tůma [-] ) , F. Kapoun [-] - D. Schneider [-]

ŽK: 33. F. Petráš , 40. E. Kubeša , 86. F. Bezpalec - 51. M. Frdlík , 67. F. Kapoun , 86. D. Schneider , 92. R. Mičan . ČK: 72. F. Kapoun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - ČÍŽEK Aleš (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.