Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré čtyřmi góly ve druhé půli otočilo zápas v Kolodějích a odvezlo si tři body


Branky


4. F. Švehla , 44. L. Novák - 30. D. Hrádek , 53. D. Hrádek (p.) , 77. D. Hrádek , 79. Č. Alexa , 83. P. Štumbauer
0

Hráči Koloděj se představili potřetí za sebou před domácími diváky. Jejich soupeřem byl tým z Mokrého. Koloděje ve dvou domácích zápasech uhrály 4 body a další si chtěli připsat i proti Mokrému. Hosté mají na jaře dobrou formu, když vyšli na prázdno jen v úvodním kole na hřišti lídra tabulky Týna B. Na Kolodějském plácku se tak dala očekávat zajímavá bitva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koloděje zvládli první poločas lépe a do kabin šli s jednobrakovým náskokem.

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí hráči a odměna přišla krátce po začátku zápasu. Už ve 4. minutě potvrdil svou střeleckou formu z posledního domácího zápasu Švehla a domácí vedli – 1:0. Jednoduchou kombinací měli domácí hráči navrch první čtvrt hodinku, poté se začali osmělovat i hosté z Mokrého. Těm se začala dařit kombinace a začali pomalu přebírat iniciativu utkání. Po půl hodině hry se tak dočkali zaslouženého vyrovnání, když se prosadil nejlepší střelec Mokrého v této sezoně Hrádek – 1:1. Poslední slovo v prvním poločase měli, ale překvapivě domácí hráči. Premiérovou trefu v této sezoně zaznamenal Luděk Novák a dal domácím povzbuzující impulz před odchodem do šaten v podobě vedení 2:1.

Švehlovo zbytečné vyloučení, Hrádkův hattrick a Mokré nakonec otočilo vývoj zápasu čtyřmi góly ve druhé půli.

Inkasovaná branka do kabin, však hosty v jejich zlepšené hře nijak nepoznamenala. V 53. Minutě byl ve vápně domácích faulován Hrádek a následovala penalta. Tu proměnil kanonýr hostí Hrádek a vyrovnala na 2:2. Domácí hráči hostům nestačili, a když nejde něco fotbalově, musí se to dohnat důrazem a nasazením. Bohužel pro Koloděje přišel v rozmezí deseti minut zlomový okamžik. A to v podání útočníka Švehly, který si nechal dát v krátkém sledu dvě žluté karty. Především ta první za zakopnutí míče, kdy údajně přeslechl hvizd rozhodčího, byla hodně zbytečná. Koloděje tak dohrávali v oslabení a hosté z Mokrého byli v tu ránu pevně v sedle. Nejprve v 77. minutě dovršil hattrick v zápase Hrádek a poslal Mokré do vedení 2:3. O dvě minuty později se nejlépe ve vápně zorientoval hostující Alexa a dorazil míč za bezmocného Miřátského – 2:4. A konečnou pečeť v podobě páté branky do sítě domácích přidal v 83. minutě, po prodloužení míče Hrádkem za obranu, Štumbauer – 2:5. Hosté z Mokrého si tak připsali třetí výhru v řadě a začínají se pomalu, ale jistě přibližovat stupňům vítězů.



Ohlasy k zápasu



TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Zápas byl v úvodu jasně příznivý pro domácí hráče, zaskočili nás jednoduchou hrou a hned na začátku utkání se jim podařilo vstřelit branku. Po úvodních 15 minutách jsme se začali dostávat do tempa a Koloděje jasně přehrávali jak v kombinaci, tak v rychlosti a práci s míčem, což brzo vyústilo v naše vyrovnání. Bohužel těsně před koncem půle nám Koloděje daly lekci z produktivity, kdy z jejich ojedinělého útoku, který byl založen odkopnutím míče jejich levého beka, vsítily míč podruhé do naší branky. V druhé půli se obraz hry moc nezměnil. Měli jsme více ze hry, což se Koleděje snažily vynahradit tvrdostí, která vyústila ve faul na Hrádka ve vápně. Penaltu Hrádek proměnil. Chvíli na to kolodějský hráč dostal nesmyslně dvě žluté karty. Jednu za odkopnutí míče (Vymlouval se, že neslyšel hvizd přerušení, ale když stál úplně sám před prázdnou bránou a nakopl míč až do rybníka, asi nebyla náhoda. Kdyby neslyšel, tak dal do prázdné brány gól) a druhou za faul skluzem ze zadu. Po vyloučení Koloděje působily odevzdaným dojmem a nám se dařilo postupně navýšit. Nejdříve Hrádek završil Hattrick, poté byl Alexa první, kdo se nejrychleji zorientoval ve vápně a dorazil míč. Nakonec Štumbauer, který po prodloužení Hrádka za obranu, dovezl míč až do brány a završil na konečných 5:2."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Miřátský [-] - J. Dumbrovský [-] , A. Šejba [-] (81. S. Miřátský [-] ) , K. Kohout [-] , R. Brázda [-] - F. Puchýř [-] (64. J. Kubíček [-] ) , T. Kubíček [-] , J. Kubíček [-] , L. Polida [-] - F. Švehla [-] , L. Novák [-] (46. J. Fejfar [-] )

TJ Mokré
N. Alexa [-] - J. Návara [-] , R. Rottner [-] , L. Tancer [-] , Č. Alexa [-] - P. Dvořák [-] , R. Beneda [-] - D. Hrádek [-] , P. Houska [-] - P. Štumbauer [-] , V. Voleman [-]

ŽK: 58. F. Švehla - 48. Č. Alexa , 61. R. Rottner , 75. P. Houska . ČK: 69. F. Švehla .
Hráči zápasu: R. Beneda , D. Hrádek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KNOTEK Václav - POLIDA Václav (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.