Koloděje doma v důležitém zápase s Bukovskem B nezaváhaly


Branky


0

Zápas dvou nejhorších týmu tabulky byl k vidění na hřišti v Kolodějích. Jelikož se na podzim hrálo utkání v Dolním Bukovskum, bylo znovu pořadatelství prohozené a zápas se hrál v Kolodějích. Domácí hráči minulé kolo překvapivě oloupili na svém hřišti o body druhý tým tabulky Lipí, když s ním uhráli remízu 1:1. Bukovsko B minulý víkend odpočívalo a v záchranářském boji nechtělo dát kůži lacino. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovsko zaskočilo domácí rychlou brankou, ale do šaten stihly Koloděje vývoj zápasu otočit

Slova Jiřího Matouška po posledním zápase Dolního Bukovska se vyplnila a hosté dorazili do Koloděj pouze v 10 lidech. Kopačky tak musel nazout i trenér Petr Malecha. Bukovsko nemělo co ztratit a do zápasu vstoupilo lépe. Ve 12. minutě se dokonce dostali do vedení, když po chybě v domácí obraně trestal Babán. O chvilku později mohlo být pro domácí ještě hůř, ale Malechův projektil orazítkoval břevno domácí branky. Domácí se dostali do zápasu vzápětí. Centrovaný míč si našel na hranici penalty Jakub Kubíček a přesnou střelou srovnal na 1:1. Domácí hráči byli od té chvíle aktivnější. Lukáš Polida unikl po levé straně a následnou utěšenou střelou trefil břevno Bukovské svatyně. Po půl hodině hry se domácí dostali do vedení. Rychle rozehranou standardní situaci zužitkoval po centru z pravé strany Švehla – 2:1. Tento stav vydržel do poločasové přestávky.

Rychlá gólová pojistka Koloděj v úvodu poločasu rozhodla o vítězi zápasu

Vstup do druhé půle patřil Kolodějím. Ve 49. minutě se prosadil podruhé v zápase nejlepší hráč domácích Švehla a bylo to 3:1. Koloděje kontrolovaly hru a dostávaly se do dalšího zakončení. Občas zahrozili i hostující hráči, kterým šance vytvářeli zejména domácí obránci, kteří neměli zrovna svůj. Výsledek zápasu se, ale už nezměnil a Koloděje si připsaly důležitou výhru a od svého sobotního soupeře se odpoutali na rozdíl pěti bodů. Další body si můžou Koloděje připsat další týden, kdy se opět představí doma proti Mokrému. Bukovsko B se bude snažit urvat body na hřišti Žabovřesek.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek (hráč): "K zápasu jsme přistoupili s humorem a tak jsme ho i odehráli. Žádnej stres, bavili jsme se fotbalem a nebáli jsme se udělat kličku. Snad to za týden bude lepší a bude nás alespoň jedenáct."

SK Koloděje nad Lužnicí
Jaroslav Čecháček (fanoušek): "I přesto, že domácí inkasovali jako první, byli po celý zápas lepším týmem. Ještě do poločasu stihli jednobrankové manko smazat a zápas otočit ve svůj prospěch. Hned na začátk druhé půle přidali třetí gól a o vítězi bylo rozhodnuto. Domácí mohli přidat i další branky, ale v zakončení se jim nevedlo. Hosté hrozili sporadicky a to hlavní díky domácím obráncům, kteří jim šance připravovali. Zápas skončil zaslouženou výhrou Koloděj."



Sestavy



SK Koloděje nad Lužnicí
F. Miřátský [-] - R. Brázda [-] , S. Miřátský [-] , K. Kohout [-] , J. Dumbrovský [-] - L. Polida [-] , J. Kubíček [-] , T. Kubíček [-] , A. Baťha [-] - A. Šejba [-] (46. M. Adámek [-] ) , F. Švehla [-] (80. J. Kubíček [-] )

ŽK: 30. D. Švanda .
Hráči zápasu: D. Švanda , J. Matoušek - J. Kubíček , F. Švehla .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: BROM Josef - MATOUŠEK Jiří (N), POLIDA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.