3:0
(0:0) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Týnské béčko marně vyhlíželo svého soupeře z Pištína, který k zápasu nedorazil


Branky


0

V 15. kole bylo na programu utkání vedoucího Týna B s předposledním Pištínem. Utkání mělo před výkopem jasného favorita v podobě domácích jedenáckty. Ovšem náš víkendový expert v tipovačce, kapitán Pištína Lukáš Koňarik doufal, že si z horké půdy odvezou alespoň bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Týně se nehrálo a tři body přiklepne domácím v týdnu disciplinárka!

Zápas v Týně se nakonec neodehrál. Hosté z Pištína mají na jaře velké problémy se složením kádru a k výjedu na hřiště prvního týmu se jednoduše nesešli. Jedná se tak již o druhý zápas jara, který bude řešit disciplinární komise, která body přiklepne domácímu Týnu B. Naopak pokutu za nedostavení k zápasu, pošle disciplinárka do Pištína. Týn si tak připsal do tabulky další tři body a na jaře zůstává bez ztráty kytičky v čele tabulky se sedmi bodovým náskokem na druhé Lipí.

 

VIDEO: Jak se slaví po kontumaci? :)

 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): "Už v týdnu nás žádali o přeložení utkání na sobotu, protože se v neděli hůře scházejí. Jenže v sobotu u nás byla tři utkání a nebylo by kde hrát, takže jsme nechali termín na neděli. Dnes někdy před čtvrtou hodinou volal našemu trenérovi, trenér Pištína, že se nedostaví. Důvod byl jednoduchý, po pálení čarodějnic je těžké dávat tým dohromady a navíc panovala obava z výsledkového debaklu. S rozhodčím Knotkem jsme vyplnili zápis, dali si vítězný pokřik, pár piv a šli domů. Snad nám vyjde postup do okresu, kde se tohle přeci jen tak často nestává."

FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Co k tomu mám říct. Je to ostuda, ale zamyslet by se měli nad sebou hráči, kteří se na tento zápas doslova vy.....!!!!!! V týmu je nás 18, ale na sraz dorazilo pouze 8 hráčů. Nechápu jejich myšlení, protože nějaká zodpovědnost jim asi nic neříká. V historii Pištínského fotbalu jsem něco podobného nezažil. Taková nezodpovědnost a laxní přístup je neodpustitelný. "



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - M. Šebesta [-] , J. Kunc [-] , J. Vanda [-] , L. Sekyra [-] - O. Lukeš [-] , D. Brom [-] , J. Fara [-] , M. Al-Aita [-] - J. Planko [-] , R. Štos [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - F. Petráš [-] , M. Šťastný [-] , F. Bezpalec [-] , L. Hromádka [-] - J. Čapek [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] , V. Vávra [-] - E. Kubeša [-] , P. Bezpalec [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.