Chrášťany doma dotáhly dvoubrankové manko


Branky


0

Po hektickém derby v Týně, čekal na hráče domácích Chrášťan nepříjemný protivník z Úsilného. Domácí, kteří doma ještě neprohráli, chtěli na jaře poprvé naplno bodovat. Soupeřem jim byl tým Úsilného, který se v tabulce nacházel o bod před svým sobotním hostitelem. "Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!" (podrobnosti připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrášťany prospaly začátek zápasu a Úsilné toho dvakrát využilo

V Chrášťanech se hrál zápas o třetí místo a domácí chtěli na jaře konečně naplno bodovat. Utkání, ale začali nervózně a po čtvrthodině hry prohrávali o dvě branky. V 5. minutě dostal hosty do vedení Jírovec, který proměnil přímý volný kop nepříjemnou skákavou střelou. Ve 14. minutě bylo pro domácí ještě hůř, kdy propadl míč středem a z pravé strany proměnil svůj sólo únik Švec – 0:2. Domácí hráči byli z úvodu značně rozhozeni, ale dokázali se vrátit do zápasu po dvaceti minutách hry. Ve 25. minutě zahrával Koňařík rohový kop a Vomáčka hlavou za přispění teče, snížil na 1:2. Chrášťany branka zdravě nakopla a po zbytek poločasu měly více ze hry. Vyrovnání viselo ve vzduchu. Bohužel pro domácí se neujala nebezpečná střela Suchana, ani dvě nadějné akce tažené aktivním Jiráskem. Do kabin šli tak s jednobrankovým náskokem hosté z Úsilného.

Tlak Chrášťan se ve druhé půli stupňoval, ale vítězný gól nebyl čas

Druhý poločas začal tak jak skončil ten první. Domácí se tlačili za vyrovnáním a byli aktivnějším týmem. Navíc přišel hru oživit Drozd, který minulé kole na hřišti Týna nedohrál vinnou zranění. Po pár minutách druhého poločasu našel centr Jedličky hlavu Vomáčky, ale ten nenasměroval své zakončení mezi tři tyče Novákovy branky. Poté se ukázal Drozd, když prošel přes tři hráče soupeře, ale jeho střela skončila vedle. Domácí tlak se stupňoval. Po zahraném přímém kopu mohl střílet Boháč, míč se odrazil k Vomáčkovi, který z první těsně netrefil na vzdálenější tyč. Hosté se snažili hrozit z brejků, ale ve finální fázi je trápila nepřesnost a tak neměl domácí brankář Lhotka vážnější starosti. Pět minut před koncem vybojoval na polovině hostů střídající Tomáš Příhoda míč, poslal ho dopředu a šťastného odrazu od obránce využil dobíhající Jirásek – 2:2. I přes mohutné povzbuzování domácích fanoušků se hráčům Chrášťan vítězná branka nepodařila vstřelit. Oba týmy se tak rozešli nerozhodným výsledkem 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "V domácím zápase jsme chtěli bodovat naplno. Kvůli dvěma chybám v úvodu a slabé produktivitě jsme nakonec uhráli jen bod, což je už druhá domácí remíza za sebou. Třeba se nám bude v koncovce více dařit příští kolo v Černém Dubu. S přehledem bez karet pískal rozhodčí Pileček."




Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - P. Kremsa [-] , M. Jedlička [-] , P. Suchan [-] (78. T. Příhoda [-] ) , P. Koňařík [-] , V. Mach [-] - J. Kremsa [-] (46. R. Drozd [-] ) , M. Boháč [-] , O. Bahleda [-] - K. Jirásek [-] , J. Vomáčka [-] (58. P. Svatoš [-] )

Úsilné
R. Novák [-] - J. Jírovec [-] , P. Pícha [-] , M. Fajtl [-] - P. Švec [-] , J. Čada [-] , T. Sláma [-] (46. P. Hála [-] ) , V. Polan [-] , J. Pacholík [-] - S. Škarda [-] (70. M. Maršík [-] ) , S. Havlín [-] (75. J. Ocelák [-] )

Počet diváků: 90. Rozhodčí: PILEČEK Josef - VACHUTA Tomáš (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.