1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předposlední Koloděje obraly o dva body druhé Lipí


Branky


0

Předposlední tým tabulky Koloděje, hostili ve 14. kole na svém hřišti druhý tým tabulky z Lipí. Domácí hráči vyšli v prvních dvou jarních kolech bodově naprázdno a vzhledem k postavení v tabulce se nečekalo, že by o body měli obrat soupeře z Lipí. Hosté do jara vstoupili razantně, když si na úvod připsali jasnou výhru v Pištíně. Minulé kolo měli volno a naplno chtěli bodovat i na půdě Koloděj. "Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!" 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit z Lipí začal zápas podle tabulkových předpokladů

Úvod utkání vyšel favoritovi zápasu na jedničku. V 17. minutě domácí obránce nedokázal odvrátit prudký centr, který s přispěním jeho teče, přistál přesně na zadní tyči, kde číhal Lukáš Kruťko a ten neměl problém dopravit balón do prázdné branky - 0:1. O chvíli později mohlo být na střídačce hostí ještě veseleji. Kapitán Lipí Kruťko se tentokrát převtělil do role nahrávače, hlavou sklepl balón na Petra Kaše, jehož střele na zadní tyč však chyběly centimetry. Domácí v úvodním dějství branku soupeře prakticky neohrozili, přesto mohlo být z ničeho nic vyrovnáno. Růžička se nedomluvil s Macháčkem a jen tak tak, že nepřesná malá domů neznamenala za pomoci domácího hráče pohromu v naší síti.

Koloděje zlepšily hru a zaslouženě vyrovnaly

Jestliže první poločas příliš vzruchu nepřinesl, v tom druhém to bylo ještě horší. Především Lipí vypadlo zcela z role, nedokázalo podržet balón, natož si vypracovat nějakou vážnější příležitost. Koloděje, které tradičně sázely na dlouhé nákopy a standardní situace, byly za svou snahu ve druhé pětačtyřicetiminutovce zaslouženě odměněny. Jedovatou dělovku jednoho z domácích borců v 55. minutě ještě Macháček s vypětím všech sil bravurně zneškodnil. O šest minut později už byl ale bezmocný. Pro změnu domácí kapitán Brázda posílal do vápna střílený centr, který nenašel žádného z jeho spoluhráčů. Propadl však až na zadní tyč, kde si ho nešťastně do vlastní sítě srazil Tomáš Jinek - 1:1. Ve zbytku utkání stojí za zmínku již jen druhý zásah Lukáše Kruťka, který však nebyl ke smůle Lipí pro údajný ofsajd uznán. Oba celky se tak rozešly zaslouženou remízou, se kterou byly více spokojeni domácí.

 


zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Ke svému druhému jarnímu utkání cestovali po týdnu volna fotbalisté Lipí. V sobotu odpoledne se představili na malinkém plácku v Kolodějích a nebylo to příliš povedené vystoupení. S předposledním celkem tabulky jsme po nemastném-neslaném výkonu získali pouze bod, čímž jsme prohloubili ztrátu na vedoucí Týn na sedm bodů (Lipí má utkání k dobru), navíc se musíme velmi pozorně dívat i za sebe, kdy nám hned čtveřice mužstev dýchá nepříjemně na záda."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Miřátský [-] - R. Brázda [-] , S. Miřátský [-] , K. Kohout [-] , V. Polida ml. [-] , L. Polida [-] - J. Kubíček [-] , T. Kubíček [-] , A. Baťha [-] - L. Novák [-] (46. M. Adámek [-] ) , F. Švehla [-] (65. J. Kubíček [-] )

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Zvánovec [-] (60. M. Svoboda [-] ) , O. Kaše [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , V. Radouch [-] , T. Jinek [-] (85. J. Daňhelka [-] ) , J. Holinka [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.