M. Dvořák 34. (p.)
1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín se po výhře vzdálil Bukovsku


Branky


34. M. Dvořák (p.) - 21. L. Koňarík , 54. E. Kubeša , 59. L. Hromádka , 64. L. Koňarík (p.)
0

Ve 13. kole se poslední Dolní Bukovsko B připravovalo na souboj s Pištínem, který byl jen bod před svým nedělním soupeřem. Domácí hráči neprožili zrovna povedený start do jara. K zápasu v Černém Dubu totiž nedorazili, a tak je jarní premiéra čekala před domácím publikem. Ani Pištín neprožil zrovna povedený start do jara a v zápase s Lipím na domácí půdě inkasoval čtyři branky. Oba soupeři si to tak ve vzájemném souboji rozdali nejen o první jarní body, ale také o to, komu připadne černý Petr, a tudíž poslední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vyrovnanou partii

V neděli odpoledne do Dolního Bukovska zavítali hosté z Pištína. Potkali se dva týmy ze spodku tabulky. Domácí hráči chtěli napravit nepovedený podzim, ale hlavně celkový dojem po minulém kole, kdy nedorazili k zápasu do Černého Dubu. Do zápasu lépe vstoupili domácí hráči a hosté z Pištína museli odolávat prvotnímu tlaku Bukovska. Bohužel poslední tým tabulky byl v zakončení nepřesný a po čtvrthodině hry se do zápasu, začali dostávat i hosté. V 15.  minutě utekl hostující Vávra, nahrál na malé vápno Koklarovi, ale ten netrefil míč ideálně. Ve 21. minutě táhl další akci z pravé strany pištínský Koklar, který krásnou přihrávkou našel Lukáše Koňaríka a ten dostal míč do branky za záda domácího brankáře Vítka - 0:1. Deset  minut po vstřelení branky se na zem ve velkém vápně svalil domácí Švanda a rozhodčí ukázal na pokutový kop. Ten proměnil  domácí hráč Dvořák - 1:1. Před koncem první půle hosté hrozili několikrát po pravé straně, ale využít toho nedokázali. Konečný stav první půle - 1:1.

Úderná desetiminutovka Pištína a kolaps domácího brankáře

Do druhé půle chtěli vstoupit domácí aktivně a překlopit misky vah na svou stranu. Stačilo však pár minut a naděje domácích na bodový zisk se rozplývala jako bájná Atlantida. V 54. minutě zahrávali hosté standardní situaci, která skončila brankou po teči Kubeši1:2. Domácí tým se snažil vytvořit si brankovou příležitost, ale jejich pokusy byly zastaveny velmi dobře organizovanou obranou Pištína. Další rána pro domácí přišla v  59. minutě, po standardní situaci se ve velkém vápně nejlépe zorientoval hostující hráč Lukáš Hromádka a bylo to 1:3. Neuběhlo ani pět minut a penalty se dočkali i hosté. Ten s přehledem proměnil Lukáš Koňarík. Před koncem zápasu se do brankové příležitosti dostal Martin Koklar, ale trefil pouze tyč branky. Hned na to spálil velkou gólovou šanci Václav Vávra, který nedokázal z úhlu usměrnit míč do prázdné brány. Utkání bylo nakonec předčasně ukončeno v 86. Minutě, když bez cizího přičinění zkolaboval na hřišti domácí brankář Vítek. Naštěstí je už v pořádku. Tři body tak putovaly do Pištína. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek (hráč): "Zápas jsme chtěli opravdu vyhrát, Pištín ale víc. Využili naší nepozornosti v obraně a potrestal nás. Nedá se nic dělat, teď máme o víkendu volno a doufám, že zmobilizujeme znovu síly a další zápas předvedeme, že nejsme jenom banda lidí co hledá po vesnici chlapy co by si chtěli zrovna zahrát."

FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Na důležité utkání měl trenér Pištína dvacet minut před odjezdem pouze deset lidí. Z různých důvodů chybělo šest hráčů. Nakonec se podařilo sehnat i jedenáctého hráče a odjet na zápas. Začátek utkání domácí hráli lépe, ale po cca dvaceti minutách se to otočilo a Pištín měl zbytek zápasu navrch. Celý tým hrál výborně a skóre mohlo být mnohem vyšší. Na další utkání bychom měli být už všichni a tak doufám v další bodový zisk."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko B
J. Vítek [-] - L. Malecha [-] , L. Malecha [-] , D. Švanda [-] (46. F. Babán [-] ) - P. Kokeš [-] , M. Dvořák [-] , J. Matoušek [-] (46. R. Holšán [-] ) , S. Švanda [-] - J. Mach [-] , F. Sedlák [-] (54. M. Trávníček [-] ) , K. Paur [-] -

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - F. Petráš [-] , L. Hromádka [-] , V. Šíma [-] , F. Bezpalec [-] , M. Šťastný [-] - V. Vávra [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] - E. Kubeša [-] , M. Koklar [-]

ŽK: 21. S. Švanda - 56. L. Koňarík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROM Josef - BARTOŠ Ivan (N), MARHOUN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.