Dívčice odstartovaly jaro vítězně


Branky


0

První jarní zápas čekal na hráče domácích Dívčice, kteří hostili na svém dobře připraveném pažitu mužstvo Koloděj. Domácí chtěli jaro odstartovat o hodně lépe, než podzimní část a oplatit Kolodějím jednogólovou porážku. Hosté z Koloděj si chtěli venku napravit reputaci po závěrečném nezdaru s Úsilným, kdy o bod přišli v posledních vteřinách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal oživila premiérová trefa Kišše

Dívčice v prvním jarním utkání přivítaly na svém hřišti mužstvo Koloděj, které dělilo od domácích pouhé dva body. Začátek zápasu nabídl přítomným divákům opatrný fotbal s minimem šancí. Postupem času se přeci jenom dostávaly více do hry Dívčice a vytvořily si několik slibných příležitostí, které buď zastavil praporek pomezího rozhodčího nebo střelecká nemohoucnost domácích hráčů. Ve 26. minutě se domácím přeci jen podařilo vstřelit prvním branku, kterou obstarala nová posila z Bechyně Ondřej Kišš – 1:0. Do konce prvního poločasu se nic závažnějšího nestalo a domácí hráči tak mohli odcházet do kabin spokojenější s jednobrankovým náskokem.

Domácí tříbrankový náskok udržely

Vstup do druhého dějství patřil domácím fotbalistům. V 51. minutě se po tečované nahrávce prosadil Vladimír Valenta a Dívčice vedly o dvě branky. Domácí si dokázali vytvořit tlak, ale ani čtyři rohové kopy v krátkém časovém sledu neznamenaly změnu ve skóre. V 66. minutě prošel domácí David přes obránce a krásným centrem našel hlavu kanonýra Pavla Hezoučkého, který se nemýlil - 3:0. Zdálo se, že Dívčice si jdou pevně za vítězstvím. Jenže hosté v 74. minutě snížili Kubíčkem z přímého kopu a o zápletku do závěrečných minut bylo postaráno. Domácím se nedařilo udržet míč na svých kopačkách a často o něj přicházeli. Jejich pasivitu potrestali Koloděje ještě jedním gólem a opět z přímého kopu. Tentokrát byl šťastným exekutorem Martin Adámek – 3:2. Zbylou desetiminutovku si už ale Dívčice pohlídaly a všechny body zůstaly doma. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Utkání jsme měli pod kontrolou a vytvořili si tříbrankové vedení. Bohužel po inkasované brance jsme ztratili koncentraci a dovolili udělat soupeři z jasného zápasu drama. Naštěstí pro nás to dobře dopadlo a bereme všechny body, které byly pro nás hodně důležité."




Počet diváků: 89. Rozhodčí: PILEČEK Josef - VOVES Pavel (N), FEJFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.