1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné si vystřelilo tři body v posledních vteřinách zápasu


Branky


73. A. Baťha - 65. A. Baloun , 90. P. Hála
0

Ve 12. kole III. třídy skupiny A, přívítali hráči domácích Koloděj tým Úsilného. Hráči Koloděj po podzimu zrovna nebyli nadšeni, se sedmi body jim patřila předposlední pozice. To nováček z Úsilného byl v opačné pozici. Podzim mu vyšel nadmíru a zatím z toho bylo výborné čtvrté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na malém hřišti v Kolodějích se hrál od úvodních minut vyrovnaný zápas, bylo vidět, že obě mužstva nechtějí v úvodu udělat chybu a pustit tak soupeře do vedení. Postupem času měl více ze hry nováček z Úsilného, ale brankář domácích Švehla za svá záda nepustil žádnou střelu. Domácí střelci zase nijak vážně neohrozili branku Nováka na druhé straně a tak se diváci v prvním poločase branky nedočkali.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hosté měli více ze hry a po hodině hry šli zaslouženě do vedení. Paradoxně to bylo při náznaku šance domácích. Do brejku vyrazili domácí Brázda s Baťhou, ale v situaci proti osamocenému stoperu Píchovi,  si dávali přednost a o míč přišli. Balon se přesunul dlouhým nákopem na druhou stranu hřiště, kde si míč vyměnil Vazač s Balounem a druhý jmenovaný poslal hosty do vedení - 0:1. Obdržená branka nakopla domácí k větší aktivitě. V 73. minutě zahrávali domácí rohový kop, odražený míč se dostal k Baťhovi a ten střelou k tyči srovnal – 1:1. Koloděje pokračovali ve zvýšené aktivitě a dostávali se do dalších šancí, které ovšem neskončili brankou. Nejblíže byl k vedoucí brance domácí Brázda, ale jeho přímý volný kop skončil na břevně Novákovy branky. V závěru zápasu tak přišel pro domácí hráče trest. Po přihrávce od Vazače, skóroval na hranici ofsajdového postavení střídající Hála a ihned po jeho trefě bylo utkání ukončeno. Nováček z Úsilného si tak z Koloděj odvezl všechny tři body a v tabulce se posunul na třetí místo.



Ohlasy k zápasu


SK Koloděje nad Lužnicí
Václav Polida (hráč): "Utkání začalo vyrovnaně, poté byli o něco lepší hosté a zaslouženě šli do vedení. V průběhu druhé půle jsme se zlepšili a tlačili se za vyrovnání, to se nám povedlo. Z dalších šancí jsme už vedoucí branku nepřidali. Naopak jsme inkasovali v posledních vteřinách zápasu, dle mého z ofsajdu."




Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - V. Polida ml. [-] , J. Dumbrovský [-] , A. Šejba [-] , K. Kohout [-] (85. F. Puchýř [-] ) - A. Baťha [-] (88. J. Kubíček [-] ) , R. Brázda [-] , L. Polida [-] , T. Kubíček [-] - F. Miřátský [-] (63. M. Adámek [-] ) , I. Tajč [-] (42. J. Fejfar [-] )

Úsilné
R. Novák [-] - P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-] , J. Jírovec [-] - T. Sláma [-] , P. Švec [-] (73. P. Hála [-] ) , J. Čada [-] , V. Polan [-] , M. Fajtl [-] - P. Vazač [-] , M. Bezděka [-] (54. A. Baloun [-] )

ŽK: 50. T. Kubíček - 58. V. Dolejšek , 67. P. Vazač , 67. J. Čada .
Hráči zápasu: P. Vazač , J. Čada , P. Pícha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - POLIDA Václav (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.