Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Šenov se nevzdává, od Labe si přivezl dva body


Branky


0

Velké Březno sice doma konečně na jaře skórovalo, výkonem však vůbec neoslnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hadar deptal domácí střelce

Jiskra vstoupila do zápasu hodně aktivně a z první akce udeřila. Po chybě hostující obrany se prosadil Maturkanič. Do konce poločasu si Velké Březno vytvořilo několik dalších šancí, domácí ale naráželi na dobře chytajícího Hadara.

Šenov předvedl charakter a stáhl domácí náskok

I vstup do druhé půle se lépe povedl domácím. Hosté zahráli špatně útočnou standardní situaci, Velké Březno podniklo rychlý brejk a Čapek na jeho konci vyzrál na Hadara. Jenže poté domácí přestali hrát a hosté začali vystrkovat růžky. Nejdříve se do vápna vřítil Páník, který byl faulován. Následný pokutový kop s jistotou proměňuje Vichterey. Vyrovnání se Šenov dočkal po rychle rozehraném autovém vhazování Hejla, který poslal do úniku Vichterey. Ten si poradil s třemi obránci a předložil míč Adámkovi před opuštěnou branku. V 79. minutě se ale misky vah opět převhrly na domácí stranu, třetí branku Jiskry totiž obstaral Pošík. Když už to vypadalo, že tři body zůstanou domácím, hosté vyrovnali. Po dlouhém autu Hejla míč propadl k Adámkovi, který prostřelil Bičištěho.

Domácí dokonali svůj zmar

Jakoby Velký Šenov v penaltách těžil z euforického vyrovnání. Naopak domácí v této disciplíně selhali, když zkušení exekutoři zahodili celkem tři penaltové pokusy.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
Vincenc Jirkovský, trenér Jiskra Velké Březno: "Náš výkon byl strašný. Sice jsme dali tři góly, ale to je tak jediné pozitivum. Góly, co jsme dostali, byly naprosto hloupé. Jakoby si hráči mysleli, že se soupeř snad porazí sám."

SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Myslím, že kdybychom hráli celý zápas, tak jako druhý poločas, odvezli bychom si všechny body. V prvním poločase jsme hráli opravdu špatně a bylo štěstí, že domácího toho nedokázali využít. I když na začátku druhého poločasu inkasujeme podruhé, bojovností jsme šli za vyrovnáním a po zásluze si odvážíme plusový bod za výhru v penaltovém rozstřelu."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Bičiště [-] - O. Pošík [-] , M. Svoboda [-] , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] , J. Borovec [-] (64. L. Lapšo [-] ) , M. Čapek [-] , J. Pechánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-] (70. J. Charvát [-] )

SK Velký Šenov
T. Hadar [-] - J. Vebr [-] , J. Snášel [-] , R. Vichterey [-] , M. Adámek [-] (90. V. Kysela [-] ) , V. Hejl [-] , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] , L. Kříž [-] , J. Pánik [-] , F. Krejčí [-] (53. J. Bálek [-] )

ŽK: 42. M. Maturkanič , 45. M. Čapek , 81. V. Neuman - 14. J. Pánik , 45. F. Krejčí , 49. V. Hejl , 63. R. Vichterey , 73. R. Podhora .
Hráči zápasu: O. Pošík - T. Hadar , M. Adámek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svoboda Evžen - SPIŠÁK Dušan, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.