P. Havel 21.
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokratice se po pauze vzchopily a z Rumburka vezou tři body


Branky


0

Domácí ztratili dobře rozehraný zápas a nakonec s týmem z Litoměřic prohráli 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký dík patřil správci hřiště

I když v pátek přišla do Rumburka sněhová nadílka, tamní správce hřiště udělal na trávníku obrovský kus práce. Domácí nebyli kompletní, v sestavě chyběli Zima (zaměstnání), Šebora (nemoc) a Michalína (rodinná oslava). První půle patřila domácím, s měkkým terénem se více praly Pokratice. Těm se nedařila kombinace a vázly přihrávky. Jedinou trefu úvodního dějství obstaral záložník Havel, který si parádně poradil s trestným kopem.

 

Pokratický obrat a dvě zbytečné červené karty

Po změně stran hosté vsadili na jednoduchý styl fotbalu. A vyplatilo se, když hned z prvního útoku vyrovnal Smetana. Domácí se začali trápit a navíc je potopilo naprosto zbytečné vyloučení Havla, který v 62. minutě za ostrou kritiku sudího vyfasoval rovnou červenou a mazal pod sprchy. Rumburská hra přestávala mít myšlenku a Pokratice začaly domácí přehrávat. Když už utkání pomalu spělo k remíze, tak se v 82. minutě dostal do úniku Bergmann, který vystřelil hostům cenné tři body. Poslední rušnou situací bylo v 90. minutě další zbytečné vyloučení, tentokráte na straně Pokratic. To se ze hřiště pakoval po kritice sudího Písař.



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Dnešní prohra je velkým zklamáním a to hlavně tím, jak k tomuto utkání přistoupili jednotliví hráči. Postrádal jsem větší bojovnost a agresivitu, která by vedla k úspěchu. Hlavně naši hru ovlivnilo vyloučení Havla, který svoji nedisciplinovaností oslabil zcela zbytečně náš tým."

TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "První poločas se mi nelíbil, hráli jsme komplikovaně. V poločase jsme si řekli, že musíme hrát jednoduše a hru zrychlit. Hlavně po vyloučení Havla jsme tam měli hodně šancí. Vyhráli jsme zaslouženě, jsem rád, že kluci odčinili porážku s Libouchcem."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Farkaš [-] (76. M. Matulík [-] ) , T. Stankovič [-] (54. M. Demeter [-] ) , R. Šott [-] , J. Chlada [-] , P. Pilko [-] , P. Havel [-] , J. Hejl [-] , M. Stodola [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - T. Kocman [-] , O. Dufek [-] , P. Chvála [-] - P. Kolomazník [-] , T. Keller [-] (33. D. Jech [-] ) , J. Bergmann [-] , F. Smetana [-] , M. Loula [-] - T. Písař [-] , A. Rondoš [-]

ŽK: 53. J. Farkaš - 26. F. Smetana , 57. T. Kocman , 80. P. Kolomazník . ČK: 62. P. Havel - 90. T. Písař .
Hráči zápasu: J. Dvořák - T. Slanina , J. Bergmann .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - ČERVENÝ Tomáš, SABO Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.