Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další gólová přestřelka v zápase Bílé Třemešné


Branky


6. J. Kubelka , 9. J. Kubelka , 31. D. Kubelka , 37. P. Macek , 85. P. Macek - 17. J. Kubelka (vl.) , 21. L. Stoszek , 33. L. Stoszek , 41. L. Stoszek , 56. T. Kučera
0

Po bláznivém zápase s Kunčicemi rozehrála Bílá Třemešná další partii, která po devadesáti minutách skončila 5:5. Tentokrát se Třemešné podařil rozstřel lépe než minulý týden, a domácí tak získali dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná

Po gólové přestřelce s Kunčicemi předvedli fotbalisté Bílé Třemešné další gólové hody v zápase s Roudnicí. Oba týmy se od úvodu chtěli se sezonou rozloučit útočnou hrou, a proto lehce rezignovali na obranu. V prvních minutách zápasu svědčila útočná hra převážně domácímu týmu, který se rychle ujal dvougólového vedení. Už v šesté minutě otevřel svou trefou skóre zápasu Josef Kubelka. O tři minuty později na svého spoluhráče navázal záložník Jaroslav Kubelka, který překonal roudnického gólmana Miroslava Hopka v deváté minutě, a zvýšil tak na 2:0. Roudnici se však kvůli dvougólovému manku neroztřásla kolena a hosté naopak přepnuli na vyšší útočný stupeň. Díky tomu se hostům podařilo napodobit rychlopalbu domácích. V sedmnácté minutě se totiž přes domácího gólmana prosadil Josef Kubelka, na kterého o čtyři minuty později navázal roudnický kanonýr Lukáš Stoszek, který ve dvacáté první minutě vyrovnal na 2:2. Čtyřmi góly během prvních dvaceti minut gólová přestřelka v žádném případě nekončila. V jednatřicáté minutě si Bílá Třemešná vzala zpět své vedení, a to díky dobrému zakončení Davida Kubelky. Roudnice nyní nehodlala čekat se svou odpovědí deset minut, jako tomu bylo v první části poločasu, a hosté tentokrát přišli s rychlejší odpovědí – dvě minuty po vedoucím gólu domácích se podruhé prosadil Lukáš Stozsek, který opět vyrovnal misky vah. V těchto okamžicích střídala jedna útočná akce druhou, a proto se na další gól nemuselo dlouho čekat. Ve třicáté sedmé minutě se Třemešná znovu dostala do vedení, když gólmana Miroslava Hopka pokořil Patrik Macek. Ani v tomto případě ale Roudnice nenechala svého soupeře roztáhnout křídla a uletět. V jednačtyřicáté minutě hosté znovu vyrovnali a o branku na poločasových 4:4 se nemohl postarat nikdo jiný než střelec hattricku Lukáš Stoszek. Gólově bohatý poločas tak skončil hokejovou remízou 4:4. 

Nerozhodné skóre pokračuje

Ve druhém poločase oba týmy pokračovaly v ofenzivní hře, branek už ale tolik nepadalo. Poprvé v zápase se do vedení dostala Roudnice, a to v padesáté šesté minutě, kdy za hostujícího střelce Stozska zaskočil Tomáš Kučera, který svým gólem poslal Roudnici do vedení 4:5. Roudnici se podařilo udržet své vedení déle než čtyři minuty a už se mohlo zdát, že z bláznivého zápasu vyjdou vítězně hosté. Bílé Třemešné se ale nakonec podařilo vykřesat zaslouženou remízu, když pět minut před koncem vyrovnal dvougólový Patrik Macek. Zápas Bílé Třemešné tak skončil stejným výsledkem jako v minulém kole – remízou 5:5. 

 

Oproti minulému kolu se Bílé Třemešné tentokrát vydařil i penaltový rozstřel, do kterého si domácí přenesli střeleckou formu lépe než hosté. Domácí proměnili čtyři penalty, zatímco střelci Roudnice se trefili pouze dvakrát. Bílá Třemešná se tak se sezonou rozloučila velmi atraktivním způsobem a dvoubodovou výhrou. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér Sokol Bílá Třemešná: Velmi nepravděpodobné, ale podařilo se nám docílit stejného výsledku jako minule. Jen bych se opakoval - hrál se fotbal pro diváky, a to bez obran. Konečně jsme zvládli penalty.




Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] (46. Z. Šturma [-] ) - P. Kiss [-] , J. Kubelka [-] , J. Hažer [-] - J. Kubelka [-] , D. Novák [-] (46. M. Dobřichovský [-] ) , P. Macek [-] - R. Hendrych [-] (73. J. Schneider [-] ) , D. Kubelka [-] - M. Hruška [-] (90. M. Pátý [-] ) , T. Kubelka [-] (64. J. Pátý [-] )

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - J. Brendl [-] , T. Vlasák [-] , L. Koutník [-] (46. Z. Mikan [-] ) , Z. Bednář [-] - J. Koblížek [-] , J. Krejcar [-] , J. Tomeš [-] (88. D. Koutník [-] ) , L. Stoszek [-] - G. Bendig [-] , T. Kučera [-] -

ŽK: 72. J. Kubelka , 77. P. Macek - 72. Z. Bednář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lavrenčíková Jindra - TREJBAL Adam, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.