4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice přehrála Úpici


Branky


15. Z. Bednář (p.) , 36. L. Stoszek , 83. J. Krejcar , 88. T. Kučera - 20. V. Prouza
0

Roudnice se v zápase s Úpicí dostala v prvním poločase dvakrát do vedení, které ve druhém poločase nepustila a dvěma dalšími góly rozhodla o výhře 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Roudnice se dvakrát dostává do vedení

Roudnice vstoupila do zápasu aktivně, domácí od úvodu častěji drželi balon na svých kopačkách a určovali tempo hry. Do vedení se Roudnice dostala po čtvrthodině hry, kdy jim po nedovolené hře Jaroslava Picha byla udělena výhoda pokutového kopu. Exekuce penalty se ujal obránce Zdeněk Bednář, který bez větších problémů překonal hostujícího gólmana Rostislava Erbena. Po vstřelené brance aktivita domácích trochu opadla a ke slovu se dostali i hosté. Lehkého polevení Roudnice dokázali hosté využít poměrně rychle – už ve dvacáté minutě totiž dokázal vyrovnat Vítězslav Prouza. Za vyrovnaného stavu se domácí postupně vrátili ke stylu hry, se kterým do zápasu vstoupili, a díky tomu opět získávali půdu pod nohama. Vrcholem jejich snažení byla třicátá šestá minuta, ve které vrátil Roudnici vedení Lukáš Stoszek. Opětovné vedení přineslo uklidnění do řad domácích, poučení fotbalisté Roudnice už ale soupeři nedovolili vrátit se do zápasu. První poločas tak skončil vedením domácích 2:1. 

Domácí kontrolují vývoj zápasu a navyšují náskok

Ve druhém poločase Roudnice kontrolovala hru a soupeře z Úpice k ničemu vážnějšímu nepouštěla. Domácí si vytvářeli řadu šancí, které však ztroskotávaly na nepřesném a nedůrazném zakončení a v neposlední řadě i na gólmanovi Rostislavu Erbenovi. Svoji celopoločasovou převahu domácí zužitkovali až v samotném závěru zápasu, kdy definitivně rozhodli o třech bodech. V osmdesáté třeté minutě zvýšil na 3:1 záložník Jakub Krejcar, na konečných 4:1 upravil o dalších pět minut později útočník Tomáš Kučera. Roudnice tak v závěru potvrdila svoji výhru 4:1.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér: Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. Gratuluji domácím k zisku tří bodů.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Brendl [-] , T. Vlasák [-] , Z. Mikan [-] , Z. Bednář [-] - J. Krejcar [-] , J. Koblížek [-] , L. Koutník [-] , L. Stoszek [-] - G. Bendig [-] (85. M. Vítek [-] ) , T. Kučera [-] (88. V. Pospíšil [-] ) -

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - P. Břicháček [-] (46. L. Winter [-] ) , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , M. Hanzlík [-] , P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] , V. Prouza [-] , J. Pich [-]

ŽK: 45. Z. Mikan , 50. L. Stoszek - 14. J. Pich , 25. J. Kulhánek , 39. M. Čáp , 60. L. Winter .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kalaš Radek - ČEJCHAN Ondřej, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.