1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy přehrály České Meziříčí


Branky


0

Nepolisy byl v zápase s Českým Meziříčím aktivnější a nic na tom nezměnila ani vyrovnávací branka domácích. Ve druhém poločase totiž hosté rozhodli o své výhře dalšími dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepolisy od úvodních minut oplývaly lepším a aktivnějším pohybem, který dělal domácímu týmu problémy. České Meziříčí proto muselo rychle dostupovat k protihráčům s balonem a zastavovat jejich akce i za cenu faulů. Svoji herní převahu hosté proti důraznému soupeři zúročili až v závěru poločasu, a to ve třicáté osmé minutě, kdy se prosadil útočník Lukáš Pánek. Stínem první půle byla třicátá osmá minuta, ve které musela zraněného obránce Michala Masáka odvážet sanitka. České Meziříčí v závěru poločasu nedokázalo na hru Nepolis reagovat, a hosté tak do kabin odešli s jednogólovým vedením. 

Ve druhém poločase České Meziříčí naznačilo možné zdramatizování zápasu, protože už ve čtyřicáté osmé minutě vyrovnal na 1:1 domácí David Jančura. Nepolisy ale neponechaly nic náhodě, po inkasované brance neznervózněly, naopak ještě zpřesnily zakončování svých akcí a díky tomu se znovu ujaly vedení. Vítěznou branku vstřelily Nepolisy po hodině hry, kdy se trefil záložník Martin Tlustý. České Meziříčí nejevilo známky dalšího možného vyrovnání, a proto mohli hosté relativně v klidu kontrolovat další průběh zápasu. Definitivní uklidnění přišlo třináct minut před koncem, kdy na konečných 1:3 upravoval útočník Radek Schubert. Nepolisy tak dokráčely k venkovní výhře 1:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Do Meziříčí jsme přijeli s jedním náhradníkem a když nám ve třicáté osmé minutě odvezla záchranka na jaře již třetího klíčového hráče, musel nastoupit i trenér. I přes to jsme byli fotbalovějším týmem a s důrazným soupeřem si poradili. Klukům patří poděkování a Michalovi Masákovi hlavně úlevu od bolesti.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - D. Jančura [-] (82. P. Tomášek [-] ) , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , T. Krajňák [-] , O. Ježek [-] (89. P. Havel [-] ) , L. Hlavsa [-] , J. Rezek [-] (85. D. Borecký [-] ) , M. Kozák [-] , M. Čiháček [-] , T. Havel [-]

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - P. Mizerík [-] , R. Chaloupka [-] , M. Masák [-] (38. R. Matys [-] ) , J. Smadiš [-] - D. Šustr [-] (8. R. Hanuš [-] ) , T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , J. Lihan [-] - L. Pánek [-] , R. Schubert [-]

ŽK: 70. J. Tomášek , 89. T. Havel - 65. T. Hanuš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Miškář Karel - LAVRENČÍKOVÁ Jindra, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.