Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany díky povedené první půli zdolaly Třebeš


Branky


0

Za třemi body nakročili domácí hned v prvních minutách prvního poločasu - během prvních deseti minut se Libčany ujaly dvougólového vedení, které do konce první půle ještě rozšířily. Přestože Třebeš bojovala, prohře 5:2 nezabránila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Libčan

Do zápasu vstoupila hradecká Třebeš nešťastným momentem. Už v páté minutě si totiž akci Jaroslava Mádla, který po pár minutách hry střídal svého spoluhráče Lukáše Hubičku, srazil míč do vlastní sítě třebešský obránce Daniel Tesař. Rychlá inkasovaná branka hostům přistřihla křídla hned v úvodu a po dvou minutách byla situace Třebše ještě horší. V sedmé minutě se totiž Libčanům podařilo navýšit své vedení, a to díky přesnému zásahu Martina Friedla. Třebši přesto zbýval prakticky celý zápas, aby s výsledkem něco udělala. To si fotbalisté hradeckého týmu uvědomili poprvé ve čtrnácté minutě, kdy kontaktní branku na 2:1 zaznamenal obránce Martin Farkaš. Jednogólový rozdíl však dlouho nevydržel. Oby týmy se prezentovali útočným pojetím hry, která se díky tomu přelévala ze strany na stranu. Ve dvacáté minutě vrátil domácímu týmu dvougólové vedení Stanislav Libřický. Ke vstřelení další kontaktní branky se hosté v dalším průběhu poločasu nedostali, naopak několik minut před koncem první půle inkasovali z kopačky Petra Jiříka počtvrté. První poločas tak skončil vedením Libčan 4:1. 

Nezlomná Třebeš nezabránila porážce

Ve druhém poločase mohli fotbalisté Libčan hrát díky svému náskoku klidněji, přesto neupustili od svého ofenzivního pojetí hry. Třebeš byla svému soupeři důstojným soupeřem a i přes třígólovou ztrátu se nadále snažila o zdramatizování zápasu. Další branku ale vstřelili opět domácí, kteří zvýšili už na 5:1 v padesáté čtvrté minutě, ve které se trefil střelec Ondřej Karanský. Ani za prakticky rozhodnutého výsledku se Třebešští nevzdávali, nerezignovali na útok a snažili se alespoň zkorigovat nepříznivý výsledek. To se hostům podařilo jednou, a to v sedmdesáté druhé minutě, kdy na 5:2 snižoval Jan Sobotka. Přestože hosté neházeli své flinty do žita, konečné prohře 5:2 nezabránili. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí týmu Sokol Třebeš: Zápas poznamenal už ve čtvrté minutě náš nešťastný vlastňák. Potom se hrál oboustranně ofenzivní fotbal. V něm se projevil delší a pestřejší fotbalový rodokmen domácích hráčů. Přesto se nám především ve druhém poločase dařilo domácí chvílemi i přehrávat. Bohužel ale bez většího gólového efektu. Škoda, že takových zápasů se soupeři, kteří chtějí hrát fotbal neabsolvují naši mladíci v průběhu sezony více.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - T. Kabeláč [-] , L. Hubička [-] (5. M. Friedl [-] ) , J. Mádlo [-] (51. D. Hůlka [-] ) , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] (51. A. Polyakov [-] ) , R. Jelínek [-] (48. O. Karanský [-] ) , A. Chromek [-] , D. Homoláč [-] , M. Černý [-] , M. Bořke [-] (51. M. Hofman [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zvolánek [-] , M. Zbořil [-] , M. Farkaš [-] - M. Krykorka [-] - J. Semerák [-] (72. L. Drapák [-] ) , L. Kordač [-] (68. I. Kosyak [-] ) , P. Majer [-] , J. Sobotka [-] (81. L. Rederer [-] ) , J. Zeman [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 13. T. Kabeláč .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Buchta Petr - SLAVÍČEK Lukáš, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.