Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2016 18:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku zvládly lépe Kunčice


0

Zejména v prvním poločase se hrálo na góly bláznivé utkání. Týmy spolu držely krok - když se do vedení dostali domácí, hosté dvěma góly otočili, následné však dalšími dvěma góly otočili domácí, a tak dála, a tak dále. V závěru to vypadalo, že z tříbodového zisku se budou radovat hosté, ti však o své vedení 4:5 přišli v posledních okamžicích zápasu, a ke slovu se tak dostaly penalty, ve kterých byli šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná

Bláznivé utkání se odehrálo na hřišti Kunčic, které vyzvaly Bílou Třemešnou. Gólové přestřelce napovídaly už úvodní minuty zápasu. Aktivního vstupu do zápasu domácích využil už ve druhé minutě zápasu útočník Jakub Mrázek, který hlavičkou z malého vápna překonal gólmana Jakuba Vočka a dostal Kunčice do vedení. Bílá Třemešná přišla s rychlou odpovědí. Se střelou Daniela Nováka si ještě domácí gólman Lukáš Chmelař poradil, na následné zakončení Jaroslava Kubelky už ale nestačil. Bílé Třemešné se tak podařilo v sedmé minutě zápasu vyrovnat. Na řadě byli v gólové přetahované hosté, kteří se ujali vedení ve dvacáté druhé minutě, kdy se mezi domácími obránci prosmýkl David Kubelka, který přesným zakončením k levé tyči překonal gólmana Chmelaře. Oba týmy se dostávaly do velkého množství šancí, po rohových kopech vznikaly ve vápně nebezpečné skrumáže. Nadějné byly i střely z přímých kopů. Ani Bílá Třemešná se nemohla ze svého vedení radovat dlouho. V osmadvacáté minutě využil skrumáže ve vápně Bílé Třemešné Jakub Mrázek, který druhým gólem v zápase vyrovnal na 2:2. Misky vah se tak opět převážily na stranu domácích. Blízko skórování byli hosté, kteří však při svém zakončení trefili dvakrát tyč domácí branky. Do vedení se tak opět dostaly Kunčice, když se ve třicáté čtvrté minutě po standardní situaci prosadil kapitán Jiří Pechar. Takový stav se Bílé Třemešné pochopitelně nezamlouval, a proto hosté o další dvě minuty později vyrovnali. Ve třicáté šesté minutě demonstroval důraz a sílu ve vápně Kunčic hostující útočník Radomír Hendrych, který dotlačil míč za záda brankáře Chmelaře. Celý první poločas platilo, že tým, který vyrovnal, se vzápětí dostal do jednogólového vedení. Nejinak tomu bylo v závěru prvního poločasu. Do své střely se ve čtyřicáté čtvrté minutě opřel kapitán Jan Hažer, který propálil vše před sebou a poslal Bílou Třemešnou do poločasového vedení 3:4. 

Domácí v závěru vyrovnávají

Ve druhém poločase pokračovala oboustranně ofenzivní hra. Za dobrým centrem se marně natahoval domácí Petr Koza, který však míč před odkrytou brankou nezasáhl. Dalšího vyrovnání se Kunčice dočkaly v padesáté osmé minutě, kdy na 4:4 dával Jiří Žahourek. V dalších minutách to ale byla znovu Bílá Třemešná, kdo se dostal do vedení. V sedmdesáté čtvrté minutě se do přesného zakončení dostal Jakub Schneider, který poslal hosty do vedení 4:5. Když už to vypadalo, že Bílá Třemešná odejde ze zápasu se třemi body, podařilo se domácím v nastavení vyrovnat, a to díky druhému gólu kapitána Jiřího Pechara. Gólové bohatý zápas tak dospěl do penalt. 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější fotbalisté Kunčic, kteří proměnili všech pět penalt a po rozstřelové výhře 5:4 se mohli radovat z dvoubodového zisku. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Poslední domácí zápas přinesl pro diváky gólové hody s naším vyrovnáním v osmdesáté deváté minutě a završené penaltovým rozstřelem. Vítěznou a pro naše barvy rozhodující penaltu proměnil střídající trenér Vlášek. Co víc si přát, za odmakaný zápas zaslouží kluci pochvalu.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
L. Chmelař [-] - R. Kašprišin [-] , M. Zounar [-] , T. Turek [-] , J. Pechar [-] - D. Šolc [-] , P. Koza [-] (85. R. Vlášek [-] ) , P. Pechar [-] (75. R. Feko [-] ) , M. Šulc [-] (46. J. Žahourek [-] ) - J. Mrázek [-] , J. Srpek [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - P. Kiss [-] , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] (46. T. Kubelka [-] ) , J. Hažer [-] - J. Kubelka [-] , D. Novák [-] , P. Macek [-] , J. Pátý [-] - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-] (65. J. Schneider [-] ) -

ŽK: 67. M. Zounar , 83. J. Pechar , 87. R. Kašprišin - 26. P. Macek , 90. J. Schneider .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Horský Leonard - JEHLIČKA František, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.