Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ofenzivní utkání měl veselejší konec pro Roudnici


Branky


0

Během dvou poločasů si oba týmy prohodily role. V první půli měli územní převahu hosté, ve druhé zase domácí. Protiútoky Roudnických nakonec rozhodly o jejich výhře 2:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V prvním poločase bylo tvoření hry svěřeno kopačkám hostujících fotbalistů. Fotbalisté Roudnice se více času drželi na balonu a svojí kombinací se snažili vyzrát na organizovanou obranu Černilova. Černilovští se pokoušeli využít každou příležitost pro rychlý přechod do protiútoku. Úvodní branky se jako první dočkali fotbalisté Černilova, kteří se do vedení dostali ve třicáté třetí minutě, a to díky zásahu Tomáše Matouška. Černilovské vedení však nemělo dlouhého trvání, už o pět minut později totiž dokázala Roudnice na gól domácích reagovat. O vyrovnání na 1:1 se ve třicáté osmé minutě postaral záložník Lukáš Stoszek. Ve zbytku prvního poločasu se žádný z týmů neprosadil, a první půle tak skončila nerozhodně 1:1. 

Roudnice otáčí skóre

Ve druhém poločase předali Roudničtí svoji štafetu domácímu týmu. Byl to právě Černilov, který měl ve druhém poločase větší převahu v držení míče, zatímco hosté těžili převážně z protiútoků. Obrácený obraz hry svědčil více hostům z Roudnice, kteří se v padesáté páté minutě ujali díky trefě útočníka Tomáše Kučery vedení. Podruhé mohla Roudnice slavit v sedmdesáté první minutě, kdy na 3:1 zvyšoval dvougólový Lukáš Stoszek. Závěrečnému dramatu přispěli Černilovští rychlou korigující brankou, o kterou se v sedmdesáté páté minutě postaral Tomáš Markovič. V závěrečné čtvrthodině se více na míči drželi Černilovští, kteří se svojí kombinační hrou snažili vyzrát na hostující obranu. Roudnická defenziva spolu s brankářem Martinem Tomkem však dokázala Černilovu odolat. Roudnice se tak mohla těšit z venkovní výhry 2:3. 



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Markovič [-] , M. Šmied [-] (46. O. Šrámek [-] ) , T. Urban [-] , V. Hrubý [-] (58. M. Štěnička [-] ) , P. Charous [-] , R. Schod [-] (76. P. Ježek [-] ) , J. Kráčmer [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , D. Zumr [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Brendl [-] , T. Vlasák [-] , Z. Mikan [-] , L. Koutník [-] - J. Novotný [-] (80. M. Klapka [-] ) , J. Krejcar [-] , J. Koblížek [-] , L. Stoszek [-] - T. Kučera [-] , J. Tomeš [-] (65. D. Mrštík [-] ) -

Počet diváků: 85. Rozhodčí: Krotil Ondřej - KRUCKÝ Dušan, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.