Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná otočila zápas s Úpicí


Branky


0

Z prvního poločasu si fotbalisté Úpice odnesli vedení 1:2, ve druhé půli se ale trefovali pouze fotbalisté Bílé Třemešné, kteří třemi góly otočili na konečných 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úpice se ujímá vedení

V úvodních minutách zápasu se odehrávala oboustranně vyrovnaná partie. Oba týmy soustředěně bránili svoji polovinu a své pokutové území. Gólové vzruchy přinesla až druhá část poločasu. Odstartovali ji hosté z Úpice, kteří se prosadili ve dvacáté osmé minutě díky zásahu Milana Hanzlíka. Bílá Třemešná nechtěla dovolit, aby se soupeřem ztratila krok, a brzy vyrovnala. Hned o tři minuty později se do zakončení před hostujícím brankářem Marcelem Douskem dostal David Kubelka a domácí útočník vyrovnal na 1:1. Gólová přetahovaná měla další pokračování ve třicáté sedmé minutě. V té době vznikla v pokutovém území Bílé Třemešné nepřehledná situace, ve které se nejrychleji zorientoval úpický Jan Peterka, který dlouho neváhal a překonal domácího gólmana Jakuba Vočka podruhé. Na druhou branku Úpice už Bílá Třemešná nedokázala najít tak rychlou odpověď, a poločas tak skončil vedením hostů 1:2. 

Bílá Třemešná třemi góly otáčí skóre

Druhý poločas patřil domácímu týmu, který šel odhodlaně minimálně za vyrovnáním. Bílá Třemešná se více tlačila do útoku a vytvářela si šance před hostujícím gólmanem Douskem. Útočné snahy otevíraly gólové možnosti i pro hosty, kteří se několikrát octli ve velmi dobrých šancích, žádnou z nich se jim však nepodařilo gólově zužitkovat. Góly ve druhém poločase padaly jen do jedné branky. V padesáté sedmé minutě svým druhým gólem v zápase vyrovnal David Kubelka. Na svého spoluhráče navázal zhruba o deset minut později obránce Michal Hruška, který využil lehké nekoncentrace hostujících fotbalistů. Bílé Třemešné se tak podařilo otočit skóre a ujmout se vedení 3:2. Případnému nervóznímu a dramatickému závěru zápasu předešli domácí fotbalisté v sedmdesáté osmé minutě, kdy se díky gólu Jana Hažera dostali do dvougólového trháku. Ve zbývajících minutách už hosté nedokázali najít odpovědi na branky soupeře, a i přesto že do posledních minut neskládali odevzdaně zbraně, prohráli Úpičtí na hřišti Bílé Třemešné 4:2. 



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - P. Kiss [-] (64. J. Pátý [-] ) , J. Kubelka [-] , M. Hruška [-] (87. M. Hažer [-] ) , M. Pátý [-] - J. Kubelka [-] , D. Novák [-] , J. Hažer [-] - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-] (72. J. Schneider [-] ) - P. Macek [-]

SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] (78. R. Erben [-] ) - J. Peterka [-] (86. J. Pich [-] ) , O. Biederman [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , V. Prouza [-] , L. Rada [-] , T. Brus [-] , M. Hanzlík [-] , P. Kejzlar [-] , J. Kulhánek [-]

ŽK: 36. J. Kubelka , 72. J. Hažer - 35. J. Peterka , 70. P. Kejzlar , 86. V. Prouza .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Koutník Michal - DUJSÍK Martin, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.