3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice ztratila proti Černilovu dvougólový náskok, nakonec ale vyhrála po penaltách


Branky


0

Úpice si během dvou poločasů vytvořila dvougólový náskok. Dvacet minut před koncem ale hosté udeřili dvakárt během pěti minut, a zápas tak dospěl do penalt, ve kterých byli úspěšnější domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úpice se ujímá vedení

V prvním poločase hráli lépe domácí, kteří byli ve své kombinaci jistější i přesnější, a proto se častěji usazovali na polovině Černilova. Útočná aktivita se domácímu týmu vyplatila už ve třinácté minutě, kdy se prosadil kapitán Jaroslav Kulhánek. Ani brzká inkasovaná branka nebyla pro Černilovské dostatečným impulzem k tomu, aby zaktivizovali své síly. Domácí naopak nadále pokračovali ve svém sebejistém výkonu a svého soupeře přehrávali. Ve zbytku prvního poločasu se ale ani Úpici nepodařilo navýšit skóre, a poločas tak skončil těsným vedením domácích 1:0. 

Stíhací jízda Černilova

Ve druhé půli Černilovští pokračovali ve svém mdlém výkonu, soupeři nechávali prostor i čas pro kombinaci, neztěžovali Úpici rozehrávku výrazným napadáním. Volného prostoru pro kombinaci domácí využili podruhé po hodině hry. V šedesáté minutě se do úspěšného zakončení dostal Patrik Břicháček, který svým gólem zvýšil na 2:0. Teprve tento moment měl očividný dopad na hostující fotbalisty. Od druhého gólu Úpice Černilovští pookřáli, zpřesnili svoji hru a začali být důraznější v osobních soubojích i napadání. Probuzení spícího černilovského medvěda znejistělo domácí fotbalisty, kteří si vybrali slabé chvilky dvacet minut před koncem. V sedmdesáté minutě vykřesal pro hosty naději Pavel Charous, který snížil na kontaktních 2:1. O pouhých pět minut později už bylo vyrovnáno, když se trefil Radek Schod. Hosté během pěti minut smazali dvoubrankové manko. Ve zbývajících patnácti minutách už žádný z týmů nezvrátil skóre na svoji stranu, a ke slovu proto přišel penaltový rozstřel. 

 

V penaltovém rozstřelu se předvedl zejména domácí brankář Marcel Dousek, který výrazně pomohl Úpici k rozstřelové výhře 3:1 a následnému dvoubodovému zisku. 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér: Herní kolaps mezi 70. a 75. minutou nás stál vítězství v základní hrací době. Nechali jsme zápas dojít až do penaltového rozstřelu, ve kterém soupeře ničil náš brankář.




Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] - O. Biederman [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , P. Břicháček [-] , M. Hanzlík [-] , P. Kejzlar [-] (76. T. Brus [-] ) , J. Peterka [-] , V. Prouza [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Markovič [-] , T. Urban [-] , V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , R. Schod [-] , J. Kráčmer [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] (50. M. Štěnička [-] ) , O. Šrámek [-] (27. P. Ježek [-] ) , D. Zumr [-]

ŽK: 78. V. Prouza - 89. D. Zumr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vokřínek Jan - BOHATA Antonín, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.