1:6
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy rozstřílely Nový Hradec


Branky


45. L. Jarotek - 6. T. Hanuš , 16. T. Hanuš , 22. P. Mizerík , 47. L. Pánek (p.) , 55. T. Hanuš , 83. R. Schubert
0

Nepolisy si pečlivě rozvrhly své gólové dávky a v každém ze dvou poločasů vstřelili svému soupeři tři góly. Nepolisy díky tomu zvítězily nad Novým Hradcem 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Nepolis

 Nepolisy se na hřišti Nového Hradce Králové rozstřílely k dalšímu velkému výsledku. Hosté z Nepolis si za svým tříbodovým cílem šli hned od úvodu zápasu. Aktivní nástup do zápasu využívali hosté v přesně odměřených dávkách během první dvacetiminutovky. Už v šesté minutě se jako první prosadil Tomáš Hanuš. Záložník Nepolis s číslem šestnáct zanedlouho přidal i druhý zásah, a to v šestnácté minutě. Nepolisy svým bleskovým nástupem do zápasu řádně zaskočili svého soupeře, který musel skousnout i třetí pohromu, o kterou se ve dvacáté druhé minutě zasadil Petr Mizerík. Během prvních dvaceti minut si tedy hosté vytvořili komfortní náskok, na který se domácím jen těžko hledala adekvátní odpověď. Nepolisy totiž nevykazovaly známky nějakého polevení. Jiskru naděje pro domácí mužstvo vykřesal v samotném závěru poločasu Lukáš Jarotek, který ve čtyřicáté páté minutě snížil na 1:3. 

Hosté navyšují vedení

Gól do šatny však hostujícími fotbalisty nijak výrazně neotřásl. Svoji herní pohodu Nepolisy názorně demonstrovaly hned dvě minuty po zahájení druhého poločasu, když se z penalty trefil útočník Lukáš Pánek. Jakákoliv psychologická výhoda z gólu, který Nový Hradec vstřelil před koncem první půle, byla tatam. Nepolisy znovu držely otěže zápasu pevně ve svých rukách. Od té doby už Nepolisy pouze navyšovaly skóre prakticky rozhodnutého zápasu a v padesáté páté minutě zkompletoval svůj hattrick Tomáš Hanuš. V dalších minutách se gólová střelnice Nepolis uklidnila, hosté přesto nadále s jistotou kontrolovali vývoj zápasu. Na končených 1:6 pak Nepolisy upravily v osmdesáté třetí minutě, kdy se prosadil útočník Radek Schubert. Nepolisy si tak z Nového Hradce odvezly tři body za jasné tenisové vítězství 1:6. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Jednoznačná záležitost pro Nepolisy. Hru jsme kontrolovali od začátku do konce, další šance zahodili a s přehledem si zápas pohlídali. V tréninkovém tempu jsme s oslabeným soupeřem hráli to, co nám dovolil.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
V. Vašata [-] - T. Matějka [-] , M. Neppl [-] , M. Šmíd [-] , M. Páter [-] , M. Sajvera [-] , L. Lang [-] (52. M. Kotouček [-] ) , J. Jindra [-] , L. Jarotek [-] (76. L. Matějka [-] ) , J. Darius [-] , P. Vopálka [-]

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] , M. Masák [-] (65. D. Šustr [-] ) , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , J. Smadiš [-] (75. R. Hanuš [-] ) , M. Tlustý [-] , P. Mizerík [-] - R. Schubert [-] , L. Pánek [-]

ŽK: 55. M. Šmíd - 73. R. Schubert .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.