Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná přetlačila Černilov


Branky


0

Díky důrazné nátalkové hře mohli fotbalisté Bílé Třemešné slavit výhru 3:2 nad Černilovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důrazní domácí se dostávají do vedení

Bílá Třemešná v zápase s Černilovem těžila ze svého důrazu, kterým soupeři znepříjemňovala jeho hru. Domácí navíc hráli přímočaře a nezdržovali se zdlouhavými kombinacemi. Tento styl hry přinesl Bílé Třemešné první úspěch už ve dvanácté minutě, kdy se trefil Jaroslav Kubelka. Černilovští se v dalším průběhu poločasu snažili o vyrovnání, domácí ale stíhali přistupovat k soupeřovým hráčům včas. Právě důrazné obsazovaní hráčů dělalo hostům problémy, ti tak neměli čas ani prostor pro rozvíjení útočných kombinací. První poločas tak skončil vedením Bílé Třemešné 1:0. 

Bílá Třemešná zvyšuje vedení

Do druhého poločasu vstoupili domácí podobně jako do toho prvního. V padesáté čtvrté minutě donutili domácí fotbalisté hráče Černilova ke ztrátě míče. Celou akci domácích pak gólem zakončil záložník David Kubelka. Jiskru naděje hosté vykřesali po hodině hry, když se v šedesáté druhé minutě před domácím gólmanem Jakubem Vočkem prosadil černilovský Martin Štěnička. Těsný stav ale dlouho nevydržel, už o šest minut později se totiž díky dalšímu dobrému napadání dostal do gólové příležitosti Michal Hruška. Bílá Třemešná si díky jeho gólu vzala své dvougólové vedení rychle zpět. Černilov se v následujících minutách tlačil do útoku, ale důrazná hra Bílé Třemešné, která se navíc opírala o vedení 3:1, hostům příliš nedovolila. Až v závěru zápasu se hosté dočkali druhého gólu, ale branka Vojtěcha Hrubého už měla pouze kosmetický efekt na celkovém výsledku. Bílá Třemešná porazila Černilov 3:2. 



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - D. Novák [-] , M. Hruška [-] , J. Kubelka [-] , J. Hažer [-] , P. Kiss [-] - D. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , J. Pátý [-] , P. Macek [-] - - R. Hendrych [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Markovič [-] , T. Urban [-] , V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , R. Schod [-] (56. M. Štěnička [-] ) , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , P. Ježek [-] , O. Šrámek [-] , D. Zumr [-]

ŽK: 7. J. Hažer , 82. J. Kubelka , 88. J. Pátý - 60. P. Charous , 82. T. Markovič , 88. V. Hrubý .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hron Miroslav - MIŠKAŘ Karel, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.