0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice jediným gólem rozhodla o výhře nad Třebší


Branky


0

Roudnice rozhodla o své výhře nad mladým výběrem Třebše jediným gólem z úvodu druhého poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Třebeš byla znovu nucená nastoupit do zápasu s Roudnicí s ještě větším počtem dorostenců, než je u ní obvyklé. V prvním poločase se mladý tým Třebše musel bránit ofenzivně laděným fotbalistům Roudnice, kteří se dostávali do nadějných šancí. V takových situacích domácí tým držel gólman Mikuláš Heřman, který svými bravurními zákroky držel bezgólový stav zápasu. Domácí Třebeš se do takového množství šancí jako hosté nedostávala, první poločas proto skončil bezgólovou remízou. 

Roudnice udeřila rychle po začátku poločasu

Ve druhém poločase hosté využili bleskového nástupu. Fotbalisté Třebše byli hlavami ještě v kabině, když po minutě hry udeřil záložník Josef Tomeš. Na jeho zakončení nedokázal reagovat ani brankář Heřman, a Roudnice se tak rychle dostala do vedení. Třebeš si jednu z největších šancí vypracovala díky rychlému protiútoku, do kterého se dostal devatenáctiletý Jan Sobotka. Mladý útočník Třebeše ale zakončil svůj postup pouze střelou do tyče roudnické branky. Třebeš v dalším průběhu poločasu držela míč a kombinovala na polovině soupeře, šanci, která by vedla k vyrovnání, si ale domácí nevypracovali. Zápas tak skončil těsnou výhrou Roudnice 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí týmu Sokol Třebeš: Více než polovinu sestavy dnes tvořili dorostenci a nepočínali si špatně. Zkušenější soupeř měl v prvním poločase více příležitostí, a tak mohl vyniknout Heřman v bráně. Nekoncentrovanost na počátku druhého ůpoločasu nás stála branku, na kterou jsme dokázali odpovědět pouze nastřelením tyče z brejku Sobotky. Minimálně tři dorostenci si řekli o další minuty v sestavě A týmu, a to je dobře.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - L. Kordač [-] , M. Farkaš [-] , M. Zbořil [-] , M. Zvolánek [-] - L. Drapák [-] (56. T. Berger [-] ) , L. Jandík [-] , D. Valeš [-] (89. M. Štajer [-] ) , M. Krykorka [-] - D. Pitra [-] (74. M. Bartoš [-] ) , J. Sobotka [-] (86. I. Kosyak [-] ) -

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Bednář [-] (67. L. Koutník [-] ) , J. Brendl [-] , M. Novotný [-] , Z. Mikan [-] - J. Krejcar [-] , J. Koblížek [-] , J. Tomeš [-] (74. T. Vlasák [-] ) , L. Stoszek [-] , G. Bendig [-] (86. J. Novotný [-] ) - T. Kučera [-] (90. D. Koutník [-] ) -

ŽK: 45. Z. Bednář .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Vítek Pavel - KALAŠ Radek, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.