P. Koza 26.
P. Koza 49.
2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice zdolaly Kunčice po penaltovém rozstřelu


Branky


26. P. Koza , 49. P. Koza - 14. J. Želízko , 37. M. Bíl
0

Třebechovice se díky dvěma gólům ujali poločasového vedení 1:2. Ve druhém poločase domácí zlepšili svoji hru, na víc než na vyrovnání to ale nestačilo. V penaltovém rozstřelu byli efektivnější Třebechovičtí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebechovice se dostávají do vedení

Kunčice hrály v prvním poločase příliš pasivně. Nepřesvědčivého vstupu domácích do zápasu využili hosté z Třebechovic, kteří se díky gólu Jana Želízka ujali už ve čtrnácté minutě vedení. Kunčicím v jejich kombinaci chyběl moment překvapení a změna tempa hry. Přesto se domácím podařilo na vedoucí branku Třebechovic zareagovat. Ve dvacáté šesté minutě se k míči dostal Petr Koza a domácí záložník překonal třebechovického Václava Cejnara. Vyrovnání však nemělo na domácí hráče kýžený vliv a Třebechovice si ještě do poločasu vzali své vedení zpět, a to ve třicáté sedmé minutě, kdy se prosadil Martin Bíl. Třebechovice tak po prvním poločase držely vedení 1:2.

Kunčice vyrovnávají

Do druhého poločasu vstoupily Kunčice ofenzivněji a dravěji. Díky tomu dokázali domácí už čtyři minuty po zahájení druhého poločasu vyrovnat, a to díky dvougólovému střelci Petru Kozovi. Za vyrovnaného stavu byla větší útočná iniciativa patrná na domácích fotbalistech. Třebechovice se soustředily především na udržení remízového stavu. Kunčice si tak vytvořily převahu v držení míče, brankáře Václava Cejnara ale nedokázali překonat. Kunčice řešily své útočné akce příliš roztržitě, domácím scházel v zakončení klid i přesnost, a proto zápas dospěl až do penalt. 

 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější fotbalisté Třebechovic, kteří proměnili tři penalty. V páté sérii rozstřelu úřadoval třebechovický brankář Václav Cejnar, který domácím chytil penaltu, a rozhodl tak o penaltové výhře Třebechovic 2:3.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Tentokrát jsme doma nenavázali na předchozí domácí zápasy. Ze sestavy nám vypadli Jiří Žahourek a Petr Vítek, kteří nám citelně chyběli. Přesto jsme mohli v normálním čase rozhodnout, bohužel šance jsme nedali, a tak rozhodovaly penalty, které se nám vůbec nepovedly.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - D. Šolc [-] (46. P. Soukal [-] ) , J. Pechar [-] , T. Turek [-] , M. Zounar [-] - R. Kašprišin [-] (75. J. Srpek [-] ) , M. Doležal [-] (80. T. Zákravský [-] ) , M. Šulc [-] , P. Koza [-] - J. Mrázek [-] , J. Laštovička [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - Š. Kouba [-] , M. Bíl [-] , J. Voltr [-] (65. V. Hříbal [-] ) , T. Lukášek [-] , J. Kolínek [-] , M. Věříš [-] (89. J. Szöke [-] ) , J. Želízko [-] , D. Hruška [-] , J. Šreibr [-] , M. Vích [-]

ŽK: 64. T. Turek , 68. J. Laštovička - 27. V. Cejnar , 61. T. Lukášek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trejbal Adam - DUJSÍK Martin, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.