0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí i přes početní oslabení porazilo Roudnici


Branky


0

Hosté z Vrchlabí se brzy po začátku hry ujali vedení, poté však následovala i červená karta pro jednoho z hostujících záložníků. Roudnice ale svoji dlouhou přesilovku nedokázala využít a nakonec podlehla Vrchlabí 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí jde brzy do vedení i do deseti

Vrchlabí vstoupilo do zápasu nejlepším možným způsobem a po gólu Jiřího Havránka se dostalo do vedení. Během následujících minut si ale hosté svoji nadějně rozběhnutou cestu za třemi body zkomplikovali. V patnácté minutě totiž po druhé žluté kartě opustil hřiště záložník Michal Tauchmann. Vyloučení Vrchlabského záložníka změnilo obraz hry ve prospěch domácích. Fotbalisté Roudnice se dostávali do šancí, v zakončení jim ale chyběla dávka štěstí, bez kterého Roudnice pouze nastřelila dvakrát tyč. Vrchlabí tak první poločas přečkalo bez úhony a do kabin si odneslo průběžné vedení 0:1. 

Vrchlabí navyšuje vedení

Ve druhé půli se domácí nadále snažili o vyrovnání. Kompaktní obranný blok Vrchlabí však Roudnice překonávala jen s obtížemi. Místo vyrovnání tak po hodině hry přišel další úder hostů. V šedesáté minutě se do rychlého protiútoku dostal Jiří Havránek, který svým druhým gólem v zápase zvýšil náskok Vrchlabí na 0:2. Dvougólový náskok se hostům bránil snáz. Vrchlabští se soustředily na pozornou defenzivu, která domácímu týmu nedávala příliš nadějí na kontaktní gól, nebo dokonce na vyrovnání. Vrchlabí, které hrálo od patnácté minuty v deseti, tak dovedlo zápas do vítězného konce a vyhrálo 0:2. 



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , M. Novotný [-] , J. Brendl [-] , L. Koutník [-] (56. T. Vlasák [-] ) - L. Stoszek [-] , J. Koblížek [-] , J. Krejcar [-] (82. D. Koutník [-] ) , J. Tomeš [-] (66. J. Novotný [-] ) - Z. Bednář [-] , G. Bendig [-]

FC Vrchlabí
R. Rodr [-] - K. Jech [-] , L. Mejsnar [-] , L. Hájek [-] , J. Pleva [-] - D. Mejvald [-] , O. Matěják [-] , M. Tauchman [-] , J. Fink [-] - P. Kraus [-] , J. Havránek [-] (71. J. Zajíc [-] )

ŽK: 17. Z. Bednář , 87. J. Koblížek - 5. M. Tauchman , 55. J. Havránek , 58. L. Mejsnar , 65. R. Rodr , 76. P. Kraus , 81. J. Zajíc . ČK: 15. M. Tauchman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Martínek Miroslav - BEČVÁŘ Lubomír, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.