1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bezbrankovém zápase porazil Nový Hradec Kunčice po penaltách


Branky


0

Kunčice se na hřišti Nového Hradce většinu utkání koncentrovaly na obranu. Tato taktika vynesla hostům jednobodový zisk, jelikož v průběhu zápasu neinkasovali. V penaltovém rozstřelu byli produktivnější domácí fotbliasté, kteří tak vybojovali dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Nový Hradec

Větší útočná iniciativa byla od počátku patrná na kopačkách domácích fotbalistů. Hostující Kunčice se soustřeďovaly na pevnou hru v obraně a hodlaly využívat rychlých protiútoků. Nový Hradec se snažil překonat zformovaný blok hostů dlouhými balony za obranu. Takové herní varianty domácím několikrát vyšly, ve finále však domácí zradilo zakončení, které buď skončilo mimo, nebo si s ním poradil brankář hostů Ondřej Vítek. Kunčice se do zakončení v pokutovém území soupeře tak často nedostávaly. Hostům se nedařila hra ve vápně Nového Hradce a jejich nepřesnosti způsobovaly, že se hráči Kunčic mnohdy nedostali do zakončení. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Bezgólový zápas dospěl do penalt

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Hosté se nadále spoléhali na hru ze zajištěné obrany. Nový Hradec si tak mohl vytvořit převahu v držení míče. Domácím se ale podobně jako v prvním poločase nedařila finální fáze. Zakončení hráčů Nového Hradce bylo často uspěchané. Tím trpěla přesnost i razance domácích střel, které tak dokázal pochytat brankář Ondřej Vítek. Po dalším bezbrankovém poločase tak o osudu zápasu rozhodovaly penalty. 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí. Hráči Kunčic neproměnili dvě penalty, a domácí se tak mohli radovat z dvoubodového zisku po rozstřelové výhře 3:2.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Matějka [-] , M. Neppl [-] , A. Jarotek [-] , L. Jarotek [-] , O. Vik [-] , M. Šmíd [-] , T. Matějka [-] , M. Páter [-] , P. Vopálka [-] , J. Kašpar [-]

SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - M. Zounar [-] , J. Pechar [-] , D. Šolc [-] , R. Kašprišin [-] - J. Žahourek [-] (19. J. Mrázek [-] ) , M. Šulc [-] , P. Koza [-] , P. Vítek [-] - M. Doležal [-] , J. Laštovička [-]

ŽK: 90. L. Jarotek - 70. R. Kašprišin .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Franěk Tomáš - ČEJCHAN Ondřej, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.