3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice zdolaly Roudnici


Branky


0

Přestože se Kunčice v prvním poločase ujaly dvougólového vedení, nečekala je v další části zápasu snadná práce. Roudnice se v žádném případě nevzdávala a snížila na konečných 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Kunčice se ujímají vedení

Kunčice se sice musely jako první bránit šanci Roudnice, když v osmé minutě pohotovým zákrokem zasahoval domácí brankář Ondřej Vítek. V dalších minutách hrozili převážně domácí fotbalisté. Kunčice se ozvaly díky střelám Marka Šulce a Petra Kozy, střelecké pokusy domácích záložníků ale brankář Miroslav Hopko zblokoval. Skóre se měnilo v osmnácté minutě, kdy z hranice vápna podruhé vypálil Marek Šulc a jeho pokus si tentokrát našel cestu až za záda roudnického brankáře. Domácí povzbuzení vedením hráli nadále aktivně a pro své útoky využívali hlavně levou stranu hřiště, odkud vybízeli spoluhráče k zakončení. Další změnu skóre přinesla 33. minuta, kdy se za obranu Roudnice dostal Jindřich Laštovička. Domácí útočník se octl před brankářem Hopkem, kterého překonal střelou po zemi. Do konce poločasu si Kunčice vypracovaly ještě další šance, ty ale zůstaly nevyužity a poločas skončil vedením domácích 2:0. 

Roudnice nedotáhla svoji stíhací jízdu do konce

Do druhé půle vstoupili domácí až příliš ukolébaní svým dvougólovým vedením. Roudnice se dostávala více do hry, v padesáté minutě domácí obránce Tomáš Turek fauloval pronikajícího útočníka Roudnice a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Jakub Koblížek, který bez problémů snížil na 2:1. Domácí ale neztratili hlavu a prakticky vzápětí si vzali své dvougólové vedení zpět. V 53. minutě se napřáhl Marek Šulc a jeho dalekonosnou střelu zastavila až síť roudnické branky.

 

Roudnici se podařilo opět zdramatizovat závěr zápasu v 67. minutě, kdy Lukáš Stoszek hlavou překonal brankáře Ondřeje Vítka, a Roudnice tak opět snížila na rozdíl jediné branky. V závěru zápasu domácí bojovali o své těsné vedení, které nakonec uhájili a Roudnici porazili 3:2. 



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - M. Zounar [-] , J. Pechar [-] , T. Turek [-] , R. Kašprišin [-] - P. Vítek [-] (56. J. Srpek [-] ) , P. Koza [-] , M. Šulc [-] , J. Žahourek [-] (46. T. Zákravský [-] ) - J. Laštovička [-] , M. Doležal [-] (77. D. Šolc [-] )

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - M. Novotný [-] , J. Brendl [-] , Z. Bednář [-] , J. Krejcar [-] - L. Stoszek [-] , J. Tomeš [-] , G. Bendig [-] , J. Novotný [-] (61. D. Mrštík [-] ) , J. Koblížek [-] - D. Koutník [-] -

ŽK: 37. M. Zounar , 49. M. Šulc , 70. R. Kašprišin , 72. J. Srpek , 84. T. Turek - 66. J. Krejcar , 89. D. Mrštík .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Odvárko Jakub - OTAVA Marian, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.