L. Stoszek 65. (p.)
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice díky dvěma gólům v posledních okamžicích zápasu zvítězily nad Roudnicí


Branky


65. L. Stoszek (p.) - 39. J. Rozsévač , 87. D. Pour , 90. J. Melichar
0

Jiskra si v prvním poločase vytvořila územní převahu, kterou vyjádřila jedinou brankou. Ve druhém poločase hosté nedokázali své vedení navýšit, a proto přišlo vyrovnání domácích. Remízový stav se však Hořicím příčil a díky tlaku v posledních minutách zápasu si vzali své vedení zpět a vyhrály 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořice se ujímají vedení

Hořice si po celý první poločas udržely sebevědomý standard své hry a až na jednu tečovanou střelu ze sedmnácté minuty Roudnici k vážnější šanci nepustily. Hosté drželi častěji míč na svých kopačkách a dobývali organizovaný blok Roudnice. Až ke konci poločasu Jiskra svého soupeře zatlačila natolik, až domácí obrana povolila. Po střele Dominika Poura se v 39. minutě dostal do zakončení Jan Rozsévač, který přebral přihrávku od Zbyňka Nečesaného, a prudkou střelou pod břevno otevřel skóre zápasu. 

Hosté rozhodli v závěrečných minutách

Hned na začátku druhé půle mohli hosté své vedení navýšit, když se do šance dostal Jiří Melichar. Hořický útočník ale svůj samostatný únik neproměnil a o moc šťastnější nebyl ani dorážející Zbyněk Nečesaný, který odkrytou branku přestřelil. Díky jednobrankovému manku domácí nadále cítili šanci na vyrovnání. Příležitost ke skórování se Roudnici naskytla v pětašedesáté minutě. Hořická obrana nedokázala odvrátit míč z vlastního pokutového území, míč proskotačil až k Miroslavu Koudelkovi, který už nestihl zakončit, jelikož mu ve střele nedovoleným zákrokem zabránil Tomáš Lacina. Rozhodčí nařídil pokutový kop, který úspěšně proměnil domácí střelec Lukáš Stoszek.

 

V následujících minutách byla útočná iniciativa patrnější na straně hostů. Hořice se tlačily do útoku a snažily se o vstřelení další branky. Za svoji aktivitu byla Jiskra odměněna v závěru zápasu. V 87. minutě poslal David Melaga míč na Dominika Poura, který i za přispění teče vrátil Hořicím vedení. Závěrečným dramatům hosté předešli v poslední minutě zápasu, kdy se po přihrávce Jiřího Šedivého prosadil útočník Jiří Melichar. Hořice si tak díky dobrému závěru zápasu dokráčely pro výhru 1:3.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - J. Vlnas [-] , J. Brendl [-] , Z. Bednář [-] , J. Krejcar [-] - J. Novotný [-] , L. Stoszek [-] , J. Tomeš [-] , G. Bendig [-] (46. D. Koutník [-] ) , J. Koblížek [-] - M. Koudelka [-] (64. D. Mrštík [-] ) -

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , D. Palm [-] , M. Tomáš [-] - J. Rozsévač [-] , D. Pour [-] , P. Kuneš [-] (69. J. Šedivý [-] ) , Z. Nečesaný [-] (90. J. Antoš [-] ) - J. Melichar [-] , M. Skalský [-] (60. D. Melaga [-] ) -

ŽK: 56. J. Tomeš - 42. P. Kuneš , 63. T. Lacina , 88. J. Melichar .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.