2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec zdolal České Meziříčí


Branky


0

České Meziříčí působilo dlouhou dobu lepším a aktivnějším dojmem, svoji převahu ale hosté nedokázali vyjádřit gólově. Ve druhém poločase pomohlo Novému Hradci vyloučení meziříčského brankáře, domácí využili početní převahu a dvěma góly rozhodli o výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezužitkovaná převaha Českého Meziříčí

Fotbalisté Českého Meziříčí vstoupili do zápasu aktivně a byli nebezpečnější než soupeř. Hosté byli dynamičtější v práci s míčem a dařilo se jim soupeře přehrávat. Když už se ale hráčům Českého Meziříčí podařilo překonat domácího brankáře Jana Sedláčka, zastavila jejich útočné počínání branková konstrukce. Ani toto varování příliš neprobudilo domácí hráče, kteří v prvním poločase nebyli příliš nebezpeční před brankou hostů, kterou hájil David Frynta. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Nový Hradec trestá chybu a využívá početní převahu

Po deseti minutách druhého poločasu přišla situace, která otočila další vývoj zápasu. Do té doby aktivní hosté se v 55. minutě dopustili chyby v rozehrávce, kterou se snažil hasit brankář David Frynta, brankář Českého Meziříčí si ale při svém zákroku počínal nedovoleným způsobem a viděl červenou kartu. Na zbývající minuty se navíc do branky musel postavit hráč z pole. Domácí využili početní převahu okamžitě a už z následného přímého kopu se prosadil domácí Martin Šmíd, který namířil svůj kop přesně pod břevno branky hostů.

 

Inkasovaná branka a početní oslabení výrazně poznamenalo herní projev Českého Meziříčí. Když domácí v 71. přidali díky Tomáši Matějkovi i druhou branku, nezbývaly hostům další síly k případnému otočení výsledku. Fotbalisté Nového Hradce si tak zbývající minuty zápasu pohlídali a dovedli zápas do vítězného konce. 



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] , T. Matějka [-] , M. Neppl [-] , A. Jarotek [-] , M. Šmíd [-] , J. Jindra [-] (66. M. Sajvera [-] ) , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , P. Vopálka [-] (79. J. Bonhard [-] ) , L. Matějka [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - D. Jančura [-] , M. Hovorka [-] (46. M. Čiháček [-] ) , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , T. Krajňák [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] (68. J. Rezek [-] ) , J. Tomášek [-] (56. T. Havel [-] ) , M. Kozák [-] , L. Baše [-]

ŽK: 73. A. Jarotek - 34. M. Hovorka . ČK: 55. D. Frynta .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Odvárko Jakub - OTAVA Marian, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.