J. Kašpar 50. (vl.)
M. Vích 86.
4:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec dvakrát vedl nad Třebechovicemi, nakonec se musel spokojit s bodem


Branky


50. J. Kašpar (vl.) , 86. M. Vích - 19. M. Šmíd , 58. L. Jarotek
0

Novému Hradci dlouho vycházela taktika založená na pozorné obraně a bleskových protiútocích. Krátce před koncem zápasu se ale domácímu týmu podařilo vyrovnat. Domácí byli nakonec šťastnější i v penaltové loterii. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé brejky hostů

V prvním poločase nechali hosté z Nového Hradce tvoření hry na domácích fotbalistech. Nový Hradec se soustředil na pozorné a soustředěné bránění, z této ulity však hosté neváhali vyrážet k rychlým brejkům. Na Třebechovicích tak bylo, aby obléhali branku hostů, kterou hájil brankář Jan Sedláček. Domácím tento styl hry příliš nesvědčil, sice si udržovali územní převahu, chyběl jim však moment překvapení, kterým by zaskočili obranu hostů a dostali ji ze strojového rytmu.

 

Hra ze zabezpečené obrany se hostům vyplácela celý poločas, v 19. minutě navíc přišla i gólová třešnička. Nový Hradec vyrazil k rychlému protiútoku, který vstřelenou brankou zakončil Martin Šmíd. Hosté si tak ověřili, že jejich taktika přináší ovoce a pokračovali v soustředěné obranné hře, na kterou domácí nedokázali ve zbytku poločasu najít recept. První půle tak skončila vedením hostů 0:1.

Vyrovnání za čtyři minuty dvanáct

Ve druhém poločase se domácí pokusili oživit svoji hru nasazením Jiřího Kolínka. Tento krok se Třebechovicím vyplatil nejen v 50. minutě, kdy se jim díky chybě Nového Hradce a vlastní brance Jana Kašpara podařilo vyrovnat. Nerozhodný stav nevydržel na výsledkové tabuli dlouho a už o osm minut později si Nový Hradec vzal své vedení zpět, když se ze standardní situace prosadil Lukáš Jarotek.

 

Domácí tak opět ztráceli krok a nezbývalo jim nic jiného, než hrát ještě ofenzivněji. Třebechovice znovu držely svého soupeře pod tlakem na jeho polovině, podobně jako v první půli se ale Třebechovicím nedařilo finální řešení svých příležitostí. Třebechovický tlak gradoval v samotném závěru zápasu a hosté již nedokázali vzdorovat. V 86. minutě se v pokutovém území dostal k balonu Michal Vích, pohotovým zakončením překonal hradeckého gólmana Sedláčka a srovnal na 2:2. Nerozhodný výsledek se ve zbývajících minutách neměnil, a rozhodnutí tak měly přinést penalty. 

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácím fotbalistům, kteří proměnili čtyři penalty proti třem proměněným kopům Nového Hradce, Třebechovice se tak mohly radovat z druhého bodu. 



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - J. Šreibr [-] , R. Bíl [-] (80. J. Szöke [-] ) , J. Želízko [-] , M. Vích [-] , M. Věříš [-] (46. J. Kolínek [-] ) , Š. Mindek [-] , J. Krejcar [-] , D. Hruška [-] , J. Lochman [-] , M. Bíl [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] (64. F. Šimerda [-] ) , T. Matějka [-] , M. Neppl [-] , A. Jarotek [-] , M. Šmíd [-] , M. Páter [-] (86. J. Jindra [-] ) , O. Vik [-] , J. Kašpar [-] , P. Vopálka [-] , L. Matějka [-]

ŽK: 14. J. Lochman , 39. M. Bíl , 70. J. Želízko - 39. L. Matějka , 55. O. Vik , 76. P. Vopálka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Frýda Lukáš - HALAMA Miroslav, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.