Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:15

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

7.0

FOTO: Lukavec si z Hrobu odvedl dva body


Branky


0

Hosté sice přijeli v silně kombinované sestavě, ale nakonec hlavně díky bojovnosti neodjeli s prázdnou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoper to trefil slabší nohou. A byla z toho šibenice

Poslední kolo zavedlo na hřiště Hrobu fotbalisty z Lukavce. Oba celky na tom byly v tabulce hodně podobně, očekával se vyrovnaný fotbal. Trenér hostí, Oldřich Němec, měl potíže se sestavou. S pomocí tak museli přispěchat i hráči z B týmu. I na podzim se ve vzájemné bitvě zrodila remíza, tehdy penalty lépe zvládl Hrob. První půla tak trochu ukázala, že jde o poslední kolo v sezóně 2015/16. Do kabin šel ale o poločase přeci jen spokojenější hostující fotbalisté. Tři minuty před koncem úvodního dějství si krásně seběhl Roman Štěpán. Udělal obránci kličku a nacentroval míč do vápna. Tam se objevil stoper Jiří Mišani a svou slabší levou nohou uklidil míč do šibenice.

Hrob vyrovnal, Brožík udržel remízu

Vedení Lukavce vydrželo po obrátce stran pouhých osm minut. A vedla k tomu docela pěkná hrubka obrany. Jakub Quaiser a Stanislav Hamza se nedohodli a při snaze odvrátit míč se srazili. Kulatý nesmysl se odrazil k Pavlu Šuralovi, který nedal Brožíkovi šanci. Brankář Lukavce pak svůj tým dvakrát výrazně podržel, i díky němu utkání dospělo za stavu 1:1 do penaltového rozstřelu.

Druhý bod si nakonec odvezl Lukavec

V pokutových kopech střelci Hrobu selhali. Brankář Jan Brožík jim totiž chytil hned tři penaltové pokusy a Lukavec po výhře 3:1 bral bonusový bod. Ten mu jen upevnil konečné páté místo se ziskem 42 bodů. Lukavec měl navíc společně s Českými Kopisty nejlepší obranu (35 inkasovaných branek). Domácí Hrob měl po podzimu možná vyšší ambice, nakonec skončil s 36 body na sedmém místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Bylo vidět, že jde o poslední utkání sezóny. Nám museli pomoci kluci z rezervního týmu. Já jim zpětně děkuji za jejich výkon. To, co nám chybělo do fotbalové kvality, jsme nahradili velkou bojovností. Myslím si, že ty dva body jsme si nakonec zasloužili."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - PLZÁK Daniel, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.