0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice splnily v zápase nevalné úrovně bodovou povinnost


Branky


3. T. Mikina , 23. T. Mikina , 30. V. Kozel , 50. A. Vlk , 65. J. Falát
0

Domácí Kozly se loučily sezónou dalším debaklem, Liběšice nakonec skončily šesté.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si problémy nedělaly

Hledat favorita v posledním utkání I.B třídy, mezi domácími Kozly a hosty z Liběšic, nebylo vůbec složité. Kozly absolutně nezvládly jarní část a všechny zápasy v roce 2016, včetně jedné kontumace, prohrály. To Liběšice se pod trenérem Markem Čermákem, který přišel v zimě, zvedly. A chtěly si vítězstvím potvrdit účast v první polovině tabulky. Na podzim se přitom Liběšice docela nadřely, když tehdy doma udolaly Kozly 4:3. Ráz jarní odvety určilo prvních třicet minut, kdy bylo jasné, že k překvapení nedojde. Hned ve 2. minutě se po delší odmlce připomněl jasně nejlepší liběšický střelec Tomáš Mikina. Ten dal ve 23. minutě další gól, v sezóně to bylo už jeho zásah číslo 23, který ho zařadil na celkové třetí místo mezi kanonýry. Pohodový poločas ze strany hostů Václav Kozel. Do kabin se tak šlo za stavu 0:3 v neprospěch domácího souboru.

Do akce se dostali útočníci z B týmu

Po změně stran se na hřiště dostali i hráči z liběšické rezervy. Nehrál se bůhvíjaký fotbal, hosté přidali ještě další dvě branky. V 50. minutě se trefil Aleš Vlk a o čtvrt hodiny později skóre uzavřel na konečných 5:0 Jiří Falát. Liběšice si tak upravily skóre do plusových hodnot (57:53) a se 40 body skončily na šesté místě. Kozly nasbíraly pouhých sedm bodů a byly jasně poslední.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Zápas měl opravdu mizernou úroveň. Domácí navíc nebyli zvyklí na důraznou hru a hodně věcí jim vadilo. Byl to vlastně takový výlet z povinnosti. Příští rok už do Kozlů vlastně nemusíme."



Sestavy


FK Kozly
M. Štovíček [-] - L. Müller [-] , Z. Černý [-] , D. Gabriš [-] , F. Kubíček [-] - J. Šulc [-] (57. J. Novotný [-] ) , J. Vorlíček [-] , M. Kalinič [-] , R. Papcun [-] (72. L. Christoph [-] ) - L. Bandry [-] (46. F. Siman [-] ) , V. Bergr [-]

SK Liběšice
L. Koryťák [-] - J. Paneš [-] (46. J. Falát [-] ) , J. Toufar [-] (46. J. Pokorný [-] ) , J. Hambálek [-] , V. Kozel [-] , V. Petrus [-] , A. Vlk [-] , J. Vlasák [-] , T. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , P. Janda [-] (39. V. Černý [-] )

ŽK: 39. L. Müller , 39. L. Bandry , 63. R. Papcun - 20. J. Paneš , 39. P. Janda .
Hráči zápasu: J. Falát , L. Koryťák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Flade Jens - MOLLINGER Lukáš, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.