Útočník Rážek Kopistům vychytal výhru ve Straškově!


Branky


46. D. Kunert , 63. P. Tůma , 64. P. Tůma
0

Domácí prohráli 0:3 a v boji o záchranu si trochu zavařili, Kopisty si naopak uhlídaly druhé místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

František Kubíček se v brance moc neohřál

Do Straškova, který stále bojuje o záchranu, přijely České Kopisty. Tedy soupeř, který drží druhé místo a může dohrát zbytek sezóny bez velkých starostí. Domácí kouč Ladislav Bohuslav musel řešit nepříjemnost v brance, kdy nemohl počítat se zraněným gólmanem. Mezi tři tyče putoval hráč z pole, konkrétně Vít Vlastník. Na podzim doma Kopisty splnily roli favorita a porazily Straškov 3:1. Tentokráte ale pro ně zápas začal hodně smolně. Po pěti minutách totiž hosté přišli o vyloučeného brankáře Kubíčka, který zhruba metr před velkým vápnem podrazil jednoho z domácích a musel předčasně pod sprchy. Rukavice si tak navlékl nejlepší klubový střelec Pavel Rážek. A nakonec odchytal opravdu parání zápas. Straškov si vypracoval několik slibných šancí, hned třikrát uháněli domácí hráči sami na Rážka. Ale "zaskakující" brankář byl vždy připraven. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Kopisty po změně stran třikrát udeřily

Sotva se oba celky po pauze na trávníku rozkoukaly, padla první branka. Hosté zatáhli míč po levé straně, přišel centr, který zužitkoval Kunert. Rozhodnutí celého zápasu přišlo po hodině hry. Nejprve se v 63. minutě prosadil Tůma po pěkné akci kapitána Romana Horáka. A za minutu ten samý hráč potřetí překonal Vlastníka, což byla pro domácí rozhodující rána. Navíc se v 69. minutě nechal po druhé žluté kartě vyloučit straškovský Jakub Novotný, v následujících 20 minutách se už nic zvláštního nestalo. České Kopisty tak nadále drží druhé místo, bod před třetím béčkem Litoměřic. Naopak Straškov zůstal na 24 bodech a bodově se na něj dotáhlo Rovné.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér TJ Straškov: "Bohužel jsme si vytvořili několik velkých šancí, ale nic z toho nebylo. V koncovce nám chyběl důraz, hostům výborně zachytal brankář. Jakoby si hráči neuvědomili, o co v závěru sezóny hrajeme. Soupeř nám dal pořádnou lekci z produktivity."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Byl to asi náš nejlepší jarní zápas. Sice jsme hráli dlouho o deseti, ale to nám nevadilo. Pavel Rážek předvedl v brance famózní výkon, pochvalu zaslouží celý tým."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Eichler Martin - VLAŠIČ Miroslav, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.