Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápasy Liběšic v poslední době rozhodně nenudí


Branky


0

Bezděkov sice předvedl zlepšený výkon. Doma mu k bodům nestačily ani tři vstřelené góly!

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Liběšice byly vždy o krok napřed

Pokud navštívíte v poslední době utkání Liběšic, rozhodně se nebudete nudit. A nejinak tomu bylo i v Bezděkově, kde padlo sedm branek. Domácím se ale na jaře nedaří, doplácí hlavně na špatnou zápasovou docházku. Podzimní utkání jasně kralovaly Liběšice, které doma zvítězily 6:1. V jarní odvětě byly vždy před Bezděkovem mírně vpředu. Hosty dostal do vedení po pěkné střele Petr Janda. To běžela teprve 6. minuta. Bezděkov ještě stihl ve 33. minutě vyrovnat, když se ze hry prosadil Poláček. Ale konec poločasu patřil hostům z Liběšic. Do vedení je ve 39. minutě dostal opět Petr Janda a docela pohodovou poločasovou pauzu jim ve 43. minutě zařídil Hambálek. Do kabin se tak šlo za stavu Bezděkov 1, Liběšice 3.

Hosté zvolnili a málem litovali

Po změně stran byl aktivnější Benešov, naopak hosté působili vlažným dojmem. V 50. minutě navíc snížil dobře hrající Krása, jenže za dvě minuty vrátil hostům dvoubrankový náskok Vlastimil Petrus. Domácí kopali hodně standardních situací. A kopali je dobře. Ale buď branku netrefili, nebo je vychytal brankář a nebo zastavila branková konstrukce. Dvanáct minut před koncem dostal Bezděkov na dostřel Čaněk. Ale vyrovnání se už domácí nedočkali. A co to znamená v tabulce? Liběšice jsou sedmé a právě Bezděkovu utekly na rozdíl třech bodů. V dalším kole cestuje Bezděkov na půdu prvních Libochovic, Liběšice doma přivítají Hrob.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Výsledek nás hodně mrzí. V první půli nám Liběšice daly lekci z produktivity. Kdyby se hrálo dalších deset minut, věřím, že bychom utkání otočili. Ale nestalo se. Výkon se oproti minulým utkáním zlepšil, ale z výsledkové krize jsme nevybředli."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Zbytečně jsme si to v Bezděkově zkomplikovali. První půle byla dobrá, ta druhá byla z naší strany hodně vlažná a nakonec jsme se obávali o výsledek. Nechtěl bych někoho urazit, ale Bezděkov patří podle mě k nejslabším celkům, se kterými jsme hráli."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - B. Matoušek [-] , J. Průša [-] (46. J. Buk [-] ) , R. Jirásek [-] , P. Krása [-] , O. Čížek [-] , T. Rubeš [-] , L. Pištora [-] , O. Čaněk [-] , F. Hendrich [-] , M. Poláček [-]

SK Liběšice
J. Pokorný [-] - A. Vlk [-] , V. Petrus [-] (75. V. Kozel [-] ) , J. Vlasák [-] , J. Janda [-] , T. Mikina [-] , J. Hambálek [-] , M. Svoboda [-] , P. Janda [-] (69. J. Toufar [-] ) , K. Knop [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 39. F. Hendrich , 66. B. Matoušek , 85. L. Pištora - 71. K. Knop , 72. J. Toufar .
Hráči zápasu: P. Krása - P. Janda , J. Janda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.