2:1p.
(1:1)
25. R. Lubas
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Bezděkov doma urval dva body


Branky


0

Hosté z Černivu nebyli horším týmem. Ale domů si odvezli pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas? Dvě branky!

Domácí Bezděkov měl opět problémy se sestavou. I proto byl Černiv od začátku mírně lepším celkem. Jenže ve 3. minutě ho zmrazila hrubka v obraně, kterou potrestal Krása. Hosté se trochu srovnali a rychle vyrovnali. Po úniku a centru z pravé strany se ve vápně prosadil Lubas a začínalo se prakticky od nuly. Výsledkem 1:1 skončil i první poločas. Hrál se ale pěkný fotbal, šance byly na obou stranách a dobrou práci odváděli oba brankáři. Jak domácí Balcar, tak hostující kapitán Chodura.

Zápas dospěl do pokutových kopů

Druhý poločas nabídl horší fotbalové představení. Oba týmy spíše nakopávaly a i když byli hosté opět mírně lepší, skóre se do konce utkání nezměnilo.

Černiv zaváhal hned v první sérii

Pokutové kopy se rozhodly hned v první sérii. Tam zaváhal hned první hostující střelec a jelikož ostatní nezaváhali, zůstal bonusový bod v Bezděkově. Co to znamená v tabulce? Bezděkov se posunul na sedmé místo a má 31 bodů. Černiv jich má 23 a v tabulce je devátý. Ale na rozdíl dvou bodů už se dotáhlo duo Dubí - Straškov. A víkendový program obou celků? Černiv doma hostí Hrob, Bezděkov jede do Dubí.



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "V poslední době máme problémy s docházkou na zápas. Takže jsou pro mě dva body milým překvapením. První poločas byl velmi dobrý, šance byly na obou stranách, diváci se museli bavit. Po změně stran to ale upadlo. Hosté ale byli lepším celkem."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda Sokol Černiv: "Je to škoda. Měli jsme více šancí a byli lepší. Ale remíza asi zasloužená. I když k vítězství jsme měli asi blíž."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - P. Krása [-] , B. Matoušek [-] , M. Strýhal [-] , O. Čaněk [-] , F. Hendrich [-] , M. Poláček [-] , O. Čížek [-] , T. Rubeš [-] , L. Pištora [-] , R. Jirásek [-]

Sokol Černiv
T. Chodura [-] - R. Lubas [-] , M. Miko [-] , P. Musil [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , V. Cíl [-] , J. Jopa [-] , J. Lubas [-] (56. M. Hulala [-] ) , V. Udatný [-] , T. Lédl [-]

ŽK: 25. R. Jirásek , 37. M. Poláček , 69. B. Matoušek - 72. V. Cíl .
Hráči zápasu: M. Balcar , O. Čaněk - T. Lédl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - PRŮŠA Dominik, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.