Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:15

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý Pištora! Hned pětkrát sestřelil České Kopisty


Branky


0

Hosté si přijeli do Hrobu pro těžkou porážku 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly na obou stranách, góly dával Hrob

Domácí stále můžou zabojovat o druhé místo. A to drží právě České Kopisty. První poločas byl vyrovnaný, šance byly na obou stranách. Jenže pouze domácí je využívali. Vše začalo ve 14. minutě, kdy načal své galapředstavení Pištora. Ten nejprve přehodil stopera a následně i brankáře Kubíčka. Kopisty byly tentokráte v koncovce jalovější a ve 33. minutě přišel další trest. To se k míči dostal Kozák a krásnou střelou nedal Kubíčkovi šanci. Hrob tak byl už v poločase na nejlepší cestě pomstít se soupeři za těžkou podzimní porážku 5:0. Tentokráte se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí Hrob.

Pištora, Pištora, Pištora a Pištora

Hosté vstoupili do druhého poločasu s odhodláním vstřelit kontaktní trefu. Ale jejich snahu zmrazil ve 47. minutě Pištora. Ten využil menší chyby hrajícího trenéra Václava Kutzlera a navíc zahrál Kubíčkovi na housle. Hosté přeci jen trochu odpadli a Hrob je trestal z rychlých brejků. V 52. minutě už to bylo 4:0, po individuální akci se opět prosadil Pištora a hattrick byl na světě. Hrobský útočník, který je nejlepším střelcem svého klubu a druhým nejlepším snajprem celé soutěže se po dalších dvou pěkných akcích trefil ještě dvakrát. Na 5:0 zvyšoval v 78. minutě a pět minut před koncem uzavřel skóre na konečných 6:1. Čestný úspěch hostů totiž vstřelil Pavel Rážek, který utekl po levé straně a střelou na zadní tyč zkazil Marešovi čisté konto. To ale domácím vadit nemuselo. Hrob tak stáhl náskok Českých Kopist na čtyři body. V dalším kole mají České Kopisty volný los. To Hrob hrát bude, v 21. kole se představí v Černivu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, trenér TJ Hrob: "První poločas byl vyrovnaný. My ale své šance proměnili, hosté nikoliv. Když pak dal Pištora na 3:0 nebylo co řešit. Hráči předvedli velmi dobrý výkon a zaslouženě zvítězili."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér České Kopisty: "Škoda první půle, kde jsme měli tři dobré šance. Po změně stran už nám to tam napadalo. My hráli fotbal a Hrob nás trestal z brejků. Ale nakonec Hrob vyhrál zaslouženě."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , T. Hudský [-] , Z. Týma [-] , M. Vrábel [-] - P. Fencl [-] (54. M. Vrba [-] ) , M. Severa [-] , M. Kozák [-] , V. Tichý [-] - M. Rudolf [-] (80. J. Hájek [-] ) , P. Pištora [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , V. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , M. Krejza [-] , J. Šumichrast [-] , M. Burza [-] , D. Kunert [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 15. T. Hudský , 36. M. Rudolf .
Hráči zápasu: M. Kozák , P. Pištora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Husar Vladislav - HOLEC Ladislav, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.