Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:15

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob na jaře konečně vyhrál, odneslo to Rovné


Branky


0

Hattrick Petra Pištory přispěl k jasnému vítězství 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než se hosté rozkoukali, ztráceli dvě branky

Hosté naposledy přejeli Bezděkov. Ale vítěznou euforii si do Hrobu nepřivezli. To ukázaly úvodní minuty. Už v 8. minutě se totiž prosadil Petr Pištora. Nejlepší střelec Hrobu úřadoval i za tři minuty. Dvě rychlé branky byly pro hosty pořádnou sprchou, domácí až do konce poločasu kontrolovali hru a hosty k ničemu nepustili. Rovné navíc přišlo o zraněného obránce a kapitána Cuchého.

Pištora dokonal hattrick

Úvod druhé půle opět začal lépe Hrob. Ve 49. minutě přidal třetí a hlavně uklidňující trefu Šural. A když za tři minuty zvýšil Týma na 4:0, bylo prakticky rozhodnuto. Hostům se navíc zranil záložník Hatina a bylo po nadějích. Pátou trefu domácích obstaral Fencl. Čestný úspěch hostí měl na svědomí Kotrba, který v 78. minutě pokazil Marešovi čisté konto. Debakl hostí dokončil v 90. minutě opět Pištora, který si tak v zápase připsal hattrick a upevnil si pozici nejlepšího klubového střelce.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Jiří Sedláček, sekretář TJ Hrob: "Pomohly nám rychlé dvě branky. Utkání jsme měli po celou dobu kontrolou. Po třetí trefě už nebylo co řešit. Bylo to zasloužené a pro nás velmi potřebné vítězství."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "Od začátku jsme byli všude druzí. Hrob byl po celý zápas lepší a vyhrál zaslouženě. Nám se navíc zranili dva hráči. Výkon nebyl dobrý, jakoby hráči byli na Řípské pouti."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - M. Vrábel [-] , V. Tichý [-] , Z. Týma [-] , T. Hudský [-] , O. Sedláček [-] - M. Kozák [-] , M. Severa [-] , P. Fencl [-] , P. Šural [-] (81. Z. Egrt [-] ) - P. Pištora [-]

Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] , T. Boura [-] , J. Drobný [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] (36. L. Ullman [-] ) , V. Týle [-] , P. Hatina [-] (53. V. Migra [-] ) , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 21. P. Fencl , 30. T. Hudský , 34. Z. Týma , 73. M. Kozák - 29. M. Šámal .
Hráči zápasu: V. Tichý , P. Pištora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - FORMÁNEK Tomáš, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.