0:1
(0:1)
12. P. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledný zápas nakonec urvaly České Kopisty


Branky


12. P. Tůma
0

Liběšice byly favoritovi vyrovnaným soupeřem, praly se ovšem s koncovkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí padlo po čtvrt hodině

Hosté byli v prvním poločase mírně lepším týmem a ve 12. minutě obstarali rozhodující gólový moment celého zápasu. Na levé straně dobře zakombinoval František Kutzler s Rážkem. Míč doputoval na vápno, kde se pěkně uvolnil Tůma a střelou k tyči nedal Pokornému šanci. Jinak se diváci nenudili, k vidění bylo opravdu pohledné utkání.

Domácí se zlepšili, vyrovnání jim nebylo přáno

Ve druhém dějství byly lepší Liběšice, ovšem pět dobrých šancí zahodily. A když své nájezdy neproměnily ani České Kopisty stav utkání se nezměnil. Hosté se tak díky hubenému vítězství drží stále na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Jaroslav Nepovím, předseda SK Liběšice: "Výkonem kluci nezklamali, měli jsme oproti podzimu pár změn v sestavě. Hosté prokázali zkušenost a jednu šanci proměnili. My zahodili minimálně pět obrovských šancí. Jinak ale chválím oba týmy, hrál se pohledný a živý fotbal, diváci se rozhodně nenudili."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Věděli jsme co nás čeká - těžký terén a kvalitní soupeř. A obojí se potvrdilo. V první půli jsme byli lepší my, v té druhé soupeř. Tři body bereme, jsou hodně cenné."



Sestavy


SK Liběšice
J. Pokorný [-] - K. Knop [-] , J. Vlasák [-] , A. Vlk [-] , J. Janda [-] , T. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , P. Janda [-] , V. Petrus [-] , M. Novotný [-] , P. Blažíček [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , M. Krejza [-] , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 34. P. Janda , 90. M. Novotný .
Hráči zápasu: K. Knop - F. Kubíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šifalda Dominik - NOVOTNÝ Jaromír, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.