Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 10:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov zažil sedm branek a hattrick Holubičky


0

Fotbalisté Hrobu nezachytili útočnou sílu Oldřichova a prohráli 2:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holubička v euforii přeskakoval zábradlí

Domácí začali utkání aktivně, ale Hrob pozorně bránil. To neplatilo při trefě Holubičky, který se parádně prosadil ranou "z první". V bezprostřední euforii pak pozdější střelec hattricku přeskočil i zábradlí. Hosté se snažili o vyrovnání, ale jejich tlak otupila další nádherná střela, kterou tentokráte vypustil kanonýr Sedláček, když využil špatného postavení brankáře Mareše.

Hrob rychle vyrovnal, ale přesto nebodoval

Do druhé půle vlétli fotbalisté Hrobu jako uragán. Nejprve se po rohovém kopu ve vápně nejlépe zorientoval Hudský, míč si přehodil na silnější levou a střelou k tyči snížil. A v 54. minutě bylo vyrovnání. Po akci na levé straně a následném centru doklepával do prázdné Severa. Hrob ucítil šanci na výhru a útočil. Jenže domácí majího nejlepšího střelce soutěže Sedláčka, který vstřelil vítěznou trefu. Než se hosté dokázali oklepat, přišla čtvrtá trefa od Holubičky, který v závěru zkompletoval svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Zápas podle mého názoru rozhodla větší útočná síla na naší straně. Pochvalu zaslouží oba střelci, jak Sedláček, tak Holubička."

TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Podali jsme slabý výkon, soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. S konečným výsledkem rozhodně nejsme spokojeni."



Sestavy


TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - J. Sláma [-] , Z. Vosátka [-] , P. Holub [-] - L. Seidl [-] , P. Smrkovský [-] (75. F. Čutík [-] ) , J. Doležal [-] , A. Veselý [-] - P. Sedláček [-] , T. Holubička [-] - R. Tomáš [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - V. Tichý [-] , Z. Týma [-] , T. Hudský [-] , O. Sedláček [-] - P. Šural [-] , M. Severa [-] , M. Kozák [-] - S. Vinš [-] , M. Vrba [-] , P. Pištora [-] -

Hráči zápasu: P. Sedláček , T. Holubička .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Novotný Libor - ŽIVNŮSTKA Filip, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.