Krásný a vyrovnaný fotbal byl k vidění v Boršově


Branky


28. J. Ovčáček (p.) , 48. L. Komrska - 44. F. Bendík , 78. F. Bendík
0

V Boršově byl k vidění zajímavý a útočný fotbal na obou stranách. Nakonec si oba celky připsaly do tabulky stejný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Domáci v touze zvítězit i v pátém jarním utkání se do soupeře pustili hned od začátku a dostali se v prvních minutách do dobrých šancí, které ale 2x Kofroň a jednou Ovčáček neproměnili. Na druhé straně o sobě také od začátku dávali vědět asi nejaktivnější hráči hostů Kisvetr a Bendík, který se ve 4 min. po chybě domácího Zevla dostal až před branku domácích, ale střílel nad. V 11 min. pěknou střelu Matouška chytil hostující brankář Rožboud. O pár minut později běžel z pravé strany na brankáře hostů Ovčáček, ale zbrkle zakončil střelou vedle branky. Stejný hráč se ale ve 26´již prosadil, když proměnil pokutový kop, kterému předcházel faul na jeho osobu. V závěru poločasu se hosté dostali do několika šancí, ale ani Kisvetr, ani Cibuzar své šance, při kterých šli oba sami na brankáře neproměnili. Ve druhém případě domácí brankář Fabián skvěle vyrazil pěkný oblouček útočícího hráče na roh. V závěru poločasu, který domácím nevyšel, měl ještě dvě šance Kisvetr, když nejdříve jeho střelu z 5 m pozorný Fabián kryl a o chvíli později s trestného kopu se jeho střela otřela o břevno. Na překvapení rozhodčí odpískal roh v domnění že míč byl tečován brankářem. Z následného rohového koupu v poslední minutě, posadil Kisvetr míč na hlavu Bendíka, který u bližší tyče pohodlně skóroval (1:1).

 

Zasloužené dělení bodů

Ve druhém poločase, kdy se akce střídali na obou stranách, se domácím podařilo hned v úvodu (47´) po pěkné přihrávce Kuchaře skórovat Lukášem Komrskou (2:1), který byl na hřišti jen dvě minuty. Slabší defenzivní hra obou týmu umožnila vytvořit si na obou stranách další šance, kdy především hosté měli několik možností proniknout do otevřené obrany domácích a skórovat, ale postupně ani Bendík (2x), Kisvetr a Dušek své šance neproměnili. Na druhé straně agilní Čuřík, který aspoň trochu oživil mdlou hru domácích, se prezentoval dvěmi pěknými střelami s dálky, z nichž jedna skončila na břevně pouze přihlížejícího Rožbouda. V 78 min. se hosté přeci jen dočkali a střelecky disponovaný Filip Bendík vsítil po nahrávce Jabůrka vyrovnávající gól (2:2). V závěrečných minutách se domácí zvýšenou aktivitou ještě pokusili strhnout vítězství na svoji stranu, ale k tomu byli blíže spíš hosté, kdy v 85 min. se v největší šanci ocitnul Bendík, ale ani na dvakrát brankáře Fabiána nepřekonal.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina (trenér FK Boršov B): Ztratili jsme první body na jaře, což je škoda. Chtěli jsme se přiblížit vedoucí Včelné, která v sobotu ztratila dva body ve Zborově. Za výkon, který ale moji svěřenci předvedli jsme si to nezasloužili a naopak jsme mohli být rádi, že jsme v závěru neinkasovali. Soupeř potvrdil svoji jarní formu.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.