0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub nestačil na hostující Radošovice


Branky


0

Hráči Černého Dubu si chtěli doma vylepšit reputaci po hrozném výkonu v Kamenné, ale až na světlé okamžiky domácích diktovali tempo zápasu hráči ze Strýčic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní start hostů

Strýčice začali velice aktivně a už od první chvíle bylo jasné, že pro Černý Dub to nebude snadný zápas. Už v 5‘ musel Votruba likvidovat Propšovu nebezpečnou střelu. Hosté se snadno dostávali přes střed zálohy krátkými přihrávkami a snadno se dostávali k šestnáctce domácích, ovšem bez většího ohrožení. Domácím se vůbec nevedlo v hlavičkových soubojích a tak fotbalisté ze Strýčic snadno sbírali míče dostávali domácí pod tlak. Ale v 15‘ Babouček volil přihrávku brankářovi, která ovšem neměla dostatečnou razanci a před přibíhajícím Pojarem na poslední chvíli odkopával Rožboud. Ve 25‘ se hrnuli do útoku domácí, Novotný přihrával Vostrackému ten prodloužil na Karafiáta, kterého krásně vychytal Rožboud. První branka padla ve 35‘. Na přetažený roh Nechanického si naběhl Babůrek a nikým nehlídaný poslal hosty do vedení. 0:1. Ve 38‘ zahrával Nechanický přímý volný kop, který jen tak přestřelil Votrubovo bránu.

Babůrkův hattrick

Na úvod druhého poločasu mohli domácí vyrovnat, Malovec přihrával Vostrackému, míč ovšem netrefil podle svých představ a střelu vyrazil Rožboud. V 53‘ padla druhá branka a opět z rohu. Babůrek zakroutil rohový kop Votrubovi přímo do brány. 0:2. Domácím se nevedla kombinace, nakopávané balony nebylo to pravé ořechové a Rožboudovu svatyni ohrožovali minimálně. Za to Votruba se v brance nenudil, hosté hrozili centry do vápna a tak musel být stále v pozoru. V 75‘ dostal Havel balon za obranu, branku ovšem přestřelil. V 83‘ vstřelil Babůrek svůj 3. gól v zápase a radoval se nejen z hattricku, ale také z vyhraného utkání.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub B
J. Votruba [-] - J. Vastl [-] , V. Karafiát [-] , P. Pojar [-] (30. J. Vostracký [-] ) , A. Kňourek [-] , C. Barták [-] , J. Malovec [-] (64. V. Hubený [-] ) , M. Novotný [-] , J. Jany [-] (46. J. Malovec [-] ) , J. Krcho [-] , D. Přemil [-]

AK Strýčice
M. Rožboud [-] - P. Jílek [-] , B. Propš [-] , L. Kisvetr [-] , M. Havel [-] , M. Bálek [-] , P. Schacherl [-] , V. Nechanický [-] , J. Babouček [-] , J. Babůrek [-] , F. Bendík [-] (70. P. Šesták [-] )

Hráči zápasu: D. Přemil - J. Babůrek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - ONDŘEJ Tomáš (N), MIESBAUER Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.