Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov doma zdolal Zborov a přeskočil ho v tabulce


Branky


28. R. Kofroň (p.) , 50. R. Kofroň , 59. V. Čuřík , 81. D. Friedl
0

První polovina utkání nevypadala jako jasná prohra nebo převaha jednoho z týmů. Druhý poločas však přinesl velkou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól v prvním poločase

Domácí byli lepší téměř po celý zápas a vítězství si plně zasloužili. Dokázali tentokrát odehrát oba poločasy soustředěně a obávanému soupeři nedovolili se prosadit a vstřelit ani gól. V úvodu vcelku pohledného utkání se střídaly útoky na obou stranách s několika střeleckými pokusy. Do pěkné šance se dostal Kuchař, kterému se ale nepodařilo obstřelit brankáře. Na druhé straně dvěma střeleckými pokusy se blýsknul asi nejnebezpečnější hráč hostů Semrád. První branka padla ve 28 min. z pokutového kopu když po faulu na Švejdu skóroval střelecky disponovaný Richard Kofroň (1:0). Po vstřeleném gólu se domácí častěji dostávali do blízkosti branky hostí, ale hostující brankář Steinbauer byl vždy na místě a vychytal dvě šance domácího Čuříka. Na druhé straně brankář Fabián musel zasahovat 2x včasným vyběhnutím, před hostujícím Šimákem. 

Jasnou hru potvrdili domácí třemi body

Do druhého poločasu si tentokrát hráči Boršova vzali více k srdci slova trenéra a od začátku se pustili do soupeře. Vytvořili si i více šancí, z nichž 3 proměnili. V 50 min. brankář hostů neudržel skákající střelu Fessla a dobíhající Kofroň míč dorazil do sítě (2:0). V 59 min. po průniku aktivního Kofroně po pravé straně a jeho nezištné zpětné přihrávce na malé vápno vstřelil nekompromisně střelou o břevno do brány Vojtěch Čuřík (3:0). Po tomto gólu převzali na několik minut iniciativu hosté a vypracovali si i několik slibných příležitostí. Jednu z nich brankář domácích Fabián bravurně kryl a dvakrát hráči hostů minuli jen těsně jeho branku. Na závěr utkání nastoupil i trenér domácích Lysina, který byl na začátku pěkné akce, kdy vysunul spoluhráče Macíka, který z pravé strany naservíroval krásným centrem míč na hlavičku Friedla, který druhým angličákem utkání pečetil zasloužené vítězství domácích (4:0). V samém závěru ještě hostující Semrád jednou vyslal svoji dalekonosnou vizitku, která se otřela o břevno domácí branky.

 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina - trenér: Dnes musím své svěřence pochválit za dodržení taktických pokynů, nasazení do utkání, bojovnost a kolektivní pojetí hry. Rozhodující pro vývoj utkání bylo, dle mého názoru to, že naše záložní řada předčila tu soupeřovu a vypracovala více šancí pro své útočníky. Zde se především prosazoval Honza Gruber, posila z Áčka, který se přišel rozehrát po zranění a také do svého zranění Kuchař, kterého ale po odchodu kvalitně nahradil Lukáš Fessl. Druhým momentem bylo to, že jsme šance na rozdíl od soupeře dokázali využít. Tolik ode mne.




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
P. Fabián [-] - J. Zevl [-] , R. Šafařík [-] , P. Křemen [-] , J. Lísal [-] (70. J. Soukup [-] ) - Z. Švejda [-] , L. Matoušek [-] (70. D. Friedl [-] ) , J. Kuchař [-] (23. L. Fessl [-] ) - R. Kofroň [-] (65. J. Macík [-] ) , V. Čuřík [-] - J. Gruber [-]

TJ Zborov
R. Steinbauer [-] - P. Dvořák [-] , P. Jiran [-] , O. Proskočil [-] , D. Svoboda [-] (46. J. Holeček [-] ) - R. Dušek [-] (36. P. Hammer [-] ) , D. Podhrázský [-] , P. Semrád [-] , V. Tesař [-] - J. Šimák [-] - J. Bartyzal [-] (2. F. Kasparides [-] )

ŽK: 60. P. Křemen , 62. J. Gruber - 32. J. Šimák , 43. P. Semrád , 62. D. Podhrázský .
Hráči zápasu: P. Fabián , J. Gruber , R. Kofroň - P. Semrád , V. Tesař .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Brejník Aleš - KOREJČÍK Václav (N), TŮMA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.