Jan Šimák spasil Zborov ve druhém poločase


Branky


0

Zborov si na domácího soupeře z Ševětína došlápl ve druhém poločase, kdy dokázal vstřelit hned pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili s několika dorostenci a první poločas drželi krok s hosty

Domácí nastoupili v sestavě s několika dorostenci a jedním hráčem A týmu, který neodehrál celý dopolední zápas. Ze začátku byli v tlaku hosté, ale žádnou větší příležitost si nevytvořili. Domácí byli na hru hostů dobře připraveni. Zhruba od 10. minuty se hra vyrovnala a bylo k vidění pár šancí na obou stranách, kdy slibné šance končily buď mimo branku nebo na brankářích. Ve 27. minutě došlo k vynucenému střídání hostů, kvůli zranění. Ke konci půle nebyl uznán gól hostů, kvůli odpískanému faulu. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Druhá půle pro hosty

Druhá půle ale patřila jasně hostům, kdy po zbytečných chybách a nedůrazu vstřelili první dvě branky, o které se postaral Jan Šimák. Zmíněný hráč zkompletoval hattrick v 75. minutě, kdy se prosadil střelou z dálky.  Neuplynuly ani 2 minuty  po radosti z hattricku hostujícího hráče a stav utkání se opět měnil na 0:4 ze strany domácích, kdy se prosadil Radim Dušek. Domácí tým prostřídal plno hráčů a dal možnost posbírat zkušenosti dorostencům. V 85. minutě se počtvrté za zápas trefil střelec utkání Jan Šimák a korunoval svou střeleckou formu. Domácí se snažili ke konci utkání s výsledkem něco udělat, ale nebylo jim přáno.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín B
Hráč Ševětína: Do zápasu jsme nastoupili v kombinované sestavě, což už je u nás vlastně zvykem. Po první půli jsme mohli pomýšlet na nějaké body, druhá půle ale jasně ukázala, že většina z nás viděla míč na trávě po zimní pauze vůbec poprvé. Můžeme být vděční výborně chytajícímu dorostenci Trnkovi, že nás uchránil od inkasování dalších gólů. Hosté zvítězili zaslouženě.




Počet diváků: 12. Rozhodčí: Brejník Aleš - STOKLASA René (N), TŮMA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.